2777
2789
اره حتمایه سربزن اونایه عالمه زن بی سرپرست وبدسرپرست زیردستشونه بهت معرفی میکنن شهرماانجام میدن

مشهدم ت کجایی

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بیان بریم پیش دکترم سونو بشن اگ اوکی داد دکتریه روز میاد ی بیهوشی مختصری میشه از طریق واژن تخمکارو ب ...

قبلش باید کلی دارو بخوره 

اون داروها خیلی عوارض داره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موسسه های خیریه ام معرفی میکنن ، کارت رو به دلالا نده ، اونأ که تو مطب دکترا نشستن معلوم نیست کی و ...

اره باشه

هردارویی عوارض خدشو داره دیگه

اره ولی این  دارو ریسک سرطان تخمدان رو بالا میبره

چون تخمدان باید تعداد زیادی تخمک رو ی جا آزاد کنه بر خلاف قائده خودش ک یکی درماه ازاد میشه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اره ولی این دارو ریسک سرطان تخمدان رو بالا میبرهچون تخمدان باید تعداد زیادی تخمک رو ی جا آزاد کنه ب ...

کسیی ک سونو بشه مشکلی نداشته باشه با یه بار کاریش نمیشه امید به خدا

منم شاید اینکارو بکنم، خودم تخمک دارم ولی خیلی داغونه،مشکل کروموزومی دارم سخته بارداری ، دکترم گفت فعلا خودت امتحان کن چون تخمک اهدایی پیدا کردنش سخته ، با این وسواس که من دارم در مورد سلامت روحی و ژنتیک و اینا، ولی اگر نشد حتما اینکارو میکنم ،پیدا کردی به منم بگو لطفا .یه دکتر رفتم یبار کلی کیس دأشت از لحاظ ظاهری بهت معرفی میکردن،یعنی شبیه ترین فرد به خودت و ،من چون خاطره خوب از دلالا ندارم نرفتم دیگه پیشش