بیان بریم پیش دکترم سونو بشن اگ اوکی داد دکتریه روز میاد ی بیهوشی مختصری میشه از طریق واژن تخمکارو ب ...
قبلش باید کلی دارو بخوره
اون داروها خیلی عوارض داره
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
چون تخمدان باید تعداد زیادی تخمک رو ی جا آزاد کنه بر خلاف قائده خودش ک یکی درماه ازاد میشه
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
منم شاید اینکارو بکنم، خودم تخمک دارم ولی خیلی داغونه،مشکل کروموزومی دارم سخته بارداری ، دکترم گفت فعلا خودت امتحان کن چون تخمک اهدایی پیدا کردنش سخته ، با این وسواس که من دارم در مورد سلامت روحی و ژنتیک و اینا، ولی اگر نشد حتما اینکارو میکنم ،پیدا کردی به منم بگو لطفا .یه دکتر رفتم یبار کلی کیس دأشت از لحاظ ظاهری بهت معرفی میکردن،یعنی شبیه ترین فرد به خودت و ،من چون خاطره خوب از دلالا ندارم نرفتم دیگه پیشش