2777
2789

سلام دوستان 

من دیشب اول شب ، ب بچه یکساله و یک ماهه خودم ، یکم عسل دادم 

اما متاسفانه چند ساعت بعدش اسهال شد و بالا آورد 

حالا میترسم. از سم بوتولیسم ک تو اینترنت نوشته .

آخه بچم کلا بی حال شد 

چکار کنم توروخدا بگید 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه عسل اصل باشه فکرنکنم ازعسل باشه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
عسل شرکتی بود یا طبیعی ؟آخه طبیعی مشکلی ایجاد نمیکنه منم به پسر م‌ میدادم

همسرم خودش داره میگه کاملا طبیعی هست 

ولی تو اینترنت رده بود طبیعی  بیشتر سم بوتولیسم داره چون از گرد و خاک و..... است 

توروخدا چکار کنم 

اگه عسل اصل باشه فکرنکنم ازعسل باشه

آره همسرم میگه اصل هست 

ولی من کلا تا دادم بچم بعد چند ساعت کلا بی حال شد بالا آورد و اسهال شد چندین بار 

حالا ک اینترنت خوندم کلا ترسیدم چکار کنم 

متخصص چی ببرم گلم ؟؟؟آخه شنیده بودم زیر یکسال نباید بدم

اطفال

عزیزم تا دوسال عسل و توت فرنگی و باقالی اصلا نده گوارششون تحمل نداره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اطفالعزیزم تا دوسال عسل و توت فرنگی و باقالی اصلا نده گوارششون تحمل نداره

آره پسرم خیلی هم لاغر هست کلا 8 کیلو هست 

ب نظرت الان اون بوتولیسم تو بدنش ایجاد سده؟؟؟

اسهال شد و بالا اورد

آره همسرم میگه اصل هست ولی من کلا تا دادم بچم بعد چند ساعت کلا بی حال شد بالا آورد و اسهال شد چندین ...

نمیگم بی خیال باش ولی اینترنتوولش کن خیلی آدمومیترسونه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
آره پسرم خیلی هم لاغر هست کلا 8 کیلو هست ب نظرت الان اون بوتولیسم تو بدنش ایجاد سده؟؟؟اسهال شد و بال ...

نه  احتمالا واکنش الرژیکه 

بوتولیسم خطرناک تراین حرفاست 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شایدحساسیت داشته