جذابه بخونید
من ۲۳ سالمه فعال محیط زیستی و لیدر تور گردشگری ام و تو اجتماع و اینستا خیلی فعالیت دارم پوششم تقریبا آزاده
خاستگارام
۱ _
از بچگی دوسش داشتم ولی الان حسم کم شده بهش چون نا امید شده بودم ولی الان خودش اومده سمتم شغلش دولتیه در آمدش خوبه خونه و ماشین داره ۲۴ سالشه خودش اصلااا گیر نمیده حتی گاهی حس میکنم بی غیرت ک نه ولی توجه و بی خیاله اما شغلش محدودیت داره و اگر باهتش ازدواج کنم ممکنه مجبور باشم خودم فعالیت بزارم کنار ( در حالی من عاشق شغلمم) ، دست دلبازه سعی میکنه برام خرج کنه کادو میده اما قشنگ میفهمم زیاد ادم پیگیری نیس اهل توجه نیس ناراحتی من درگیری من رو بهش توجه نمیکنه انگار ی جکرایی درکم نمیکنه. کم حرفه زیاد حرف مشترک با هم نداریم. از اون آدماس ک احتمالا راحت بتونم طبق حرف خودم مخشو بزنم بعد ازدواج خیلی هم اهل بریز بپاش و بدون قناعته .
۲_
۳۰ سالشه بشدتتتتت ادم متعهدیه مطمعنم از پاک چشم بودنش ، کلیییی بهم توجه میکنه درسته ی کم خودخواهه و مقصر بودن خودشو نمیپذیره اما ی ذرهههههه ناراحت بشم میفهمه کل تلاشش میکنه از دلم در بیاره اجازه نمیده کوچیک ترین سو تفاهمی برام پیش بیاد راجب کوچیک ترین جزئیات نظر میده و کل توجهش ب منه ( و من عاشققققق این ویژگی هاشم) ولی ویژگی بد زیاد داره به زن احترام میزاره به همه احساسات و نیاز های ی زن آگاه و درک داره و رعایت میکنه ولی حس میکنم مرد سالاره ، حساسه رو پوشش من ی کم دخالت میکنه تو پیج و فعالیت و ارتباطام ولی ممکنه بتونم کنترلش کنم. خیلی حرف مشترک داریم کل روز حرف بزنیم حرفامون تموم نمیشه هم شوخه باهام و میخندیم هم ادم عاقلیه و کلی راجب مسائل زندگی آگاهم میکنه یه جورایی معلم زندگیمه
تاحالا شرایطش پیش نیومده ولی ممکنههه زیاد دست دلباز نباشه چون انگار اهل قناعته. وضع مالیش فکر نکنم زیاد خوب باشه.
از توجه دومی خوشم میاد چون بنظر من کل نیاز ی زن ب توجهه اما سخت گیری هاش دو دلم میکنه.
وضع مالی و رام بودن اولی بهتره ولی از اینکه به همه جزعیات راجب من توجه نمیکنه میترسم ، میترسم احساس کمبود کنم بعدا