2777
2789

دوپینگیک برا تجربی گزاشتن
انگاری متفاوت تر از سالای قبله و یه روزو هم اختصاص داده به کنکور همون بخش
 سطح سوالات چجوریه جامع هس؟ یا بازم نیازه از جاهای دیگ هم تست بزنم؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

نشنیدم تا حالا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ یه نگاه بهش بنداز برا جمعبندی خوبه

چیش خوبه 

چرا همه دارن میزنن

سوالاش شبیه کنکور؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چیش خوبه چرا همه دارن میزننسوالاش شبیه کنکور؟

والا امسالو من نگاه نکردم برا همین پرسیدم
 ولی سالای قبل خوب بود. ببین فصل فصلی سوال میده و از تمام نکات اون فصل سوال میده بنظرم خوبه ولی برا امسال میخام ببینم کامله یا ن نیازه از جاهای دیگ هم تست زد

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

والا امسالو من نگاه نکردم برا همین پرسیدم ولی سالای قبل خوب بود. ببین فصل فصلی سوال میده و از تمام ن ...

سوالتو یبار دیگ یرام تایپ  کن تا کپی کنم

بفرستم گروه های کنکور 

جواب دادن میفرستم برات

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین عزیزم

من برای دخترم میخوام

براش امسال قلمچی ثبت نام کردم

برای سال دیگه که دوازدهم میشه به نظرت ماز بهتره یا قلمچی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
سوالتو یبار دیگ یرام تایپ کن تا کپی کنمبفرستم گروه های کنکور جواب دادن میفرستم برات

دوپینگیک برا تجربی گزاشتن
انگاری متفاوت تر از سالای قبله و یه روزو هم اختصاص داده به کنکور همون بخش
 سطح سوالات چجوریه جامع هس؟ یا بازم نیازه از جاهای دیگ هم تست بزنم؟
عزیزم سوالم همینه . بگو کسی ک دارن باهاش پیش میرن نظرشونو راجب سطح سوالات و جامع بودن یا نبودنش بدن ؟ میتونه ب تنهایی کافی باشه برا جمعبندی یا منبع دیگ هم لازمه؟

هوو دوپینگ یه ماهه شروع شده خوبه سوالاشمن کنکوراشو نمیزنم چون تو نکته و تست و کنکورایی که از خودم می ...

اره از 19 اسفند شروع شده
من دیر شروع کردم ب خوندن حق بده جمعبندیمم دیر شروع بشه

اره از 19 اسفند شروع شده من دیر شروع کردم ب خوندن حق بده جمعبندیمم دیر شروع بشه

به نظرم سوالاش از پارسال استانداردتره و به کنکورم نزدیک تره

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ببین عزیزممن برای دخترم میخوامبراش امسال قلمچی ثبت نام کردمبرای سال دیگه که دوازدهم میشه به نظرت ماز ...

قلمچی 

ببین عزیزممن برای دخترم میخوامبراش امسال قلمچی ثبت نام کردمبرای سال دیگه که دوازدهم میشه به نظرت ماز ...

اگ هدفت پزشکیه برا دخترت
از اونجایی ک قلمچی حضوریه حتما قلمچی رو بره تا تو جو کنکور قرار بگیره
 اما پول بیشتر خرج نکنین بهش بگو یه روز هم وقت بزاره سوالا ماز رو بزنه تو کانالا سوالا رو میذارن
اخع بودجه بندیشون یکیه . نکات دوتاش ب دخترت برای بهترین شدن کمک میکنه. تحلیل ازمون و نوشتن نکات هم فراموش نشه
در اخر همراه دخترت باش نه مقابلش .کمکش کن چون دوازدهم یه سالیه پر از سردرگمی 

قلمچی

منم نظرم همینه

اخه یه سری جدیدا می گن قلمچی سوالاش پیچشش زیاده 

استاندارد نیست و اینا

ماز و تام لند رو همه ش تبلیغ می کنن

به نظرم سوالاش از پارسال استانداردتره و به کنکورم نزدیک تره

عه چقد خوب
میتونی بیشتر توضیح بدی اینکه بتنهایی پاسخگو جمبندی هس یا نیازع از جای دیگ هم تست بزنم؟