2777
2789
عنوان

اسپرم ضعیف توروخدا بیایید کمک

5447 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

شوهرم امروز جواب ازمایش اسپرمشو گرفت معلوم شد که مشکل داره .

براتون مینویسم مواردی که آنرمال بود هر کی اطلاعات یا تجربه داره بگه لطفا 

motile sperms 25.00 که همون اسپرمهای جنبنده بودن

progressive sperms 24.31

اسپرمهای تند و سریع یا rapid رو زده ۱۵ درصد اسپرمهای کند ۸ درصد و اسپرمهای بی حرکت ۷۵ درصد 

spermatogenic هم میشه اسپرهای نطفه دار اینم زده آنرمال عددشم نوشته ۲-۱ توی رنجشم باید ۱-۰ میبود 

توروخدا کمک کنید خیلی ناراحتم یعنی ما نمیتونیم بچه دار بشیم؟؟؟ 

چقدر طول میکشه تا درمان بشه 😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من شوهرم  جنبده اش ۲۲ بود اسپرم حرکت کند ۸ بود حرکت سریعش ۴۰ بود.من بادام .خرما .شیر تخم مرغ بهش دادم باردارشدم بعد از ۴ ماه 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه

آز اسمرم همسرمنم دقیقا همین فقط۷۰درصد بی تحرک ۱۴درصد تند ۱۵درصد کند.رفتیم دکتر دارو داده اخر این ماه از تکرار میشه ...خداکنه درصدی تغییر کرده باشه ۷ماه اقدامم این ماه فهمیدم همسرم مشکل داره.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

منکه تقریبا یکساله اقدامم.ازمایشا و سونو خودم مشکلی نداشت.همسرم بهیچ وجه راضی نمیشه آز بده.منم ب پیشنهاد دوستان بهش به زور ویتامین ای و سی و روی میدم...امیدوارم نتیجه بده

دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی  
آز اسمرم همسرمنم دقیقا همین فقط۷۰درصد بی تحرک ۱۴درصد تند ۱۵درصد کند.رفتیم دکتر دارو داده اخر این ماه ...

خیلی بده تازه ادم بعد مدتها بفهمه ایراد از همسرشه دقیقا مثل من

منکه تقریبا یکساله اقدامم.ازمایشا و سونو خودم مشکلی نداشت.همسرم بهیچ وجه راضی نمیشه آز بده.منم ب پیش ...

حتما یه جوری راضیش کن بره آز بده چون اگه مشکل داشته باشه با ویتامین درست نمیشه منم هفته ای دو سه تا ویتامین ایی و سی میدادم بهش اما تاثیری نداشت