2777
2789

قبل از عید تو برنامه ی دیوار یه کاور شوفاژ از تهران سفارش دادم یکو نیم واریز کردم بقیه اشو قرار شد زمان تحویل واریز کنم الان بلاکم کرده😭😭

تو واتس اپ پیام و ویس داده بوده با فیش واریزیو دارم فقط

به نظرتون میتونم فتا شکایت کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کاری نمیکنه تهش بهش زنگ میزنن و تا دوسال مهلت پرداخت میدن ک اونم بعد دوسال کسی پیگیریشو نمیکنه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

متاسفانه دیوار شده کاسبی کلاهبردارا ترفندشونم همین بیعانه اس

بنظرم ببخیال پولت شو خیلی بیشترشو باید بابت شکایت خرج کنی

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

دیوار خودش پرداخت امن داره و هزاربارگفته کارت ب کارت نکنین تا چیزی نگرفتین 

اره دیگ شکایت کن و از پشتیبانی دیوارم کمک بگیز

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
آره ولی هزینش بیشتر از یک و پونصد میشه

اصلا پوله برام مهم نیست فقط میخوام یه شکایتی ازش کنم که سر ادمای دیگه رو کلاه نذاره و قسر در بره

همین که تو استعلاما ازش شکایت شده باشه و بی اعتبار بشه برام کافیه

آره ولی هزینش بیشتر از یک و پونصد میشه

نه اون برا شکایت تو دادگاه تو شواری حل اختلاف یا دادسرا جزیی میگیرن برا ایشون احتمال زیاد بره شورای حل اختلاف

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺