2777
2789
عنوان

رنگو روی دخترم

186 بازدید | 6 پست

منو شوهرم سفیدیم پسرم سبزه، دخترم هم یه کم روشن‌تره ولی باز سبزه میزنه،رنگ و روش زرده کمی ،یه کم کمخونی هم داره البته،بدغذاست،بچه هام تا دو سالگی تپل و روشنه پوستشون،نمیدونم چرا بعدش لاغرمیشن و بدغذا و تیره، برامن فرقی نداره دوستشون دارم عاشقشونم،ولی مادرشوهر بددهنی دارم ،خودشون قیافه انچنانی ندارن ولی انتظار  دارن براشون بچه چشم رنگی سرخ و سفید میآوردم،اخلاق مادرشوهرم خیلی خیلی بده و دختراش،دختراش باعمل ی کم قشنگ شدن ثخودشونم پوستشان خیلی روشن نیست ولی پرتوقع و پرمدعا و پرافاده، سالها با زخم زبون و نیش کنایه اذیتم کردن افسردم کردن بی پول شدیم نشستن زیر پای شوهرم معامله بکنیم، پولا رفت خونه رفت  سرمایه رفت الان مستاجریم، خیلی این سالها اذیت شدم ، الان مشکلم اینه چکارکنم رنگ و روی دخترم باز تر بشه نه سالشه قدش کوتاهه یه کمی،خیلی مقایسش میکنن با دخترای ذیگه از درون میسوزم همیشه ر

بهش اعتمادبنفس میدم خیلی دختر خوبیه  ،،ارتباطم خیلی کم کردم دیگه باشون، همسرمم پشیمانه گولشون خورد سرمایش رفت،برای دخترم خواهشا تجربه دارید بهم بگید لطفا 

پول نداریم انچنان ک مرتب ببرمش دکتر تغذیه یا چکاب و ...

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ژنتیکی عزیزم کار چندانی نمیتونی بکنی ولی دخترت بعد از پریود شدن رنگش روشن میشه من خودم سبزه ی تن ...

تا دو سالگی خیلی روشن بود اما کم کم سبزه شد ،کلا بچه هام تا دوسالگی خیلی قشنگن توپر و سفید ،بعدش کم کم تیرع و لاغر میشن نمیدونم چرا ،،برا دخترم تو فکرم پریود بشه بدنش ضعیفترمیشه 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

دختر منم همین شده، الان هفت سالشه خیلی سبزه شده، اولش پوستش روشن بود، دختر دومم سفیده ، رنگ پوست دختر اولم خیلی بیشتر به چشم میاد، منم منتظرم به بلوغ برسه شاید تغییر کنه، چون اولش سرخ و سفید بود