2777
2789
عنوان

چیه این ازدواج دشمن

167 بازدید | 8 پست

وقتی که بهش میگی دو دقیقه پیشت بمونه بعد بره میگ دیرم شده :) فقط یک هفته نامزد کردیم قبلش عاشق و معشوق بودیم 

بنظرتون مشکل از تاپیک قبلیه ؟ خودش که با قاطعیت گفت حرفاش و باور نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی میخونم بیشتر متوجه نمیشم

ما تازه نامزد کردیم قبلش ۷ ۸ ماه دوستت بودیم 

تو شهرستان زندگی میکنیم بعد مراسمم خیلی مفصل بود تالار آتلیه آرایشگاه همه درجه یک و مفصل و استوری کردن همه 

نامزدم خیلی خیلی بهم علاقه داره .. از پریروز ک به از خدا بی خبر با اکانت فیک اومد به نامزدم پیام داد نمیدونم من حساس شدم یا اون یطوری شده اصلا هم قابل پیگیری نیست

صبح از خواب بیدار شدیم گفتم چند دقیقه پیشم بمون گف دیرمه رف منم دلم شکست 

درست بگو‌راهنماییت کنیم

ما تازه نامزد کردیم قبلش ۷ ۸ ماه دوستت بودیم 

تو شهرستان زندگی میکنیم بعد مراسمم خیلی مفصل بود تالار آتلیه آرایشگاه همه درجه یک و مفصل و استوری کردن همه 

نامزدم خیلی خیلی بهم علاقه داره .. از پریروز ک به از خدا بی خبر با اکانت فیک اومد به نامزدم پیام داد نمیدونم من حساس شدم یا اون یطوری شده اصلا هم قابل پیگیری نیست

صبح از خواب بیدار شدیم گفتم چند دقیقه پیشم بمون گف دیرمه رف منم دلم شکست 

ما تازه نامزد کردیم قبلش ۷ ۸ ماه دوستت بودیم تو شهرستان زندگی میکنیم بعد مراسمم خیلی مفصل بود تالار ...

بهش پیام داده چی گفته ؟

خودت حدس میزنی کی باشه ؟دقیق چی گفته از حرفاش میتونی بفهمی دوستت بوده یا فامیل 

بهش پیام داده چی گفته ؟خودت حدس میزنی کی باشه ؟دقیق چی گفته از حرفاش میتونی بفهمی دوستت بوده یا فامی ...

تهمت و افترا حرف های زشت و رکیک و نفرین 

بدون هیچ مدرکی 

اصلا نمی‌دونم کی از حسودی این کارا رو کرده 

چرا دوران آشنایی ونامزدی و عقد وقبل از مراسم عروسی مهم نمیدونید شما خانما؟؟ خانما ک یکم فکر کنند راجبعش دوران آشنایی و آشنایی و عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چرا دوران آشنایی ونامزدی و عقد وقبل از مراسم عروسی مهم نمیدونید شما خانما؟؟ خانما ک یکم فکر کنند راج ...

ما هشت ماه رفتو اومد خانوادگی داشتیم ن من ن نامزدم هیچ مشکلی برای ازدواج نداشتیم و مشاور و کلاس ‌و... رفتیم