2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک.کککککمک

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 36 پست
چیکار کنم  بدبختی اینجاست  خودمو شوهرم به نجس و پاکی  حساسیم میترسم باز بزارم & ...

من قالیمو شستم فردا اون روز جیش کرد بچه😐😐😐😐😐😐اینطوری حساس بآشی خودت اذیت میشیا

ربنا افرغ علینا صبرا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من شنیدم که نمیشه شب پوشک کنی.روز پوشک نکنی.بعضی بچه ها دیر یاد میگیرن.مثه پسر خواعر شوهرم .چه ...

جدددی؟ اره به منم اطرافیان همینو میگن 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

هرچه زودتر اقدام کنین برای از پوشک گرفتن زودترعادت میکنن بچه ها و مثانه شون برای کنترل قویتر میشه من تو ۱۸ ماهگی شروع کردم پسرمو از پوشک بگیرم یه دو هفته طول کشید شبا هم تا میدیدم داره تکون تکون میخوره سریع بلندش میکردم میبردم دستشویی دیگه عادت کرد حتی وقتی چندوقت بعد بستری شد بیمارستان برای اینکه سرم بهش وصل بود سخت بود ببرمش هی دستشویی پوشکش کردم خیلی گریه کرد تا بازش کردم ...

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤
سه سال  وخورده که خیلی دوره.صبح تابیدارشد ببرش دستشویی بعدش بهش تذکر بده جیش نکنه بترسونش .یکسا ...

صبح اره مستقیم میره دستشویی.اما شب نمیدونم چه کنم

خب  نماز میخونیم   مجبوریم به پاکی اهمیت بدیم عزیزم

اره میدونم بخدا سخته ولی ی مدت تحمل کن دیگه...منم میدیدم نجس کرده جایی رو میزدم تو سرم😁😁😁😁

ربنا افرغ علینا صبرا  
اره میدونم بخدا سخته ولی ی مدت تحمل کن دیگه...منم میدیدم نجس کرده جایی رو میزدم تو سرم😁😁😁😁

😁😁😁😁😁 اره من از همینش میترسم چه مکافاتی داشتم با پسر اولم حالا اون بزرگ شد این فنچ اومده رو کار 🤣🤣🤣🤣🤣

صبح اره مستقیم میره دستشویی.اما شب نمیدونم چه کنم

شب هم میتونی تا موقعی که یادنگرفته تشک پلاستیکی بندازی روتشکش وزیر تشکش هم پلاستیک زباله بزرگ بنداز .به نظرم یکم بترسونش تایاد بگیره

زندگی کمی مهربان باش😫
هرچه زودتر اقدام کنین برای از پوشک گرفتن زودترعادت میکنن بچه ها و مثانه شون برای کنترل قویتر میشه من ...

نه خانوم اینجوری نیست.دختر من الان 23 ماهشه.از صبح تا شب موشکش تقریبا خشکه ولی شب تا صبح کلی جیش میکنه من نمیتونم بچرو هر دیقه ببرم جیش کنه.نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید.باید بچه امادگی داشته باشه.یکی از نشانه های امادگیشم اینه شب تا صبح اقریبا خشک باشه

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
شب هم میتونی تا موقعی که یادنگرفته تشک پلاستیکی بندازی روتشکش وزیر تشکش هم پلاستیک زباله بزرگ بنداز ...

این تشک پلاستیکی که میگی بزرگه یا منظورت همونا که واسه نوزداس ؟ کجا دارن؟ 

همه سایزیش هس توسیسمونی دخترم یکیش هست تاشش هفت سالگی هم میشه استفاده کرد

جدی چقد خوبه نمیدونستم بزرگشم هس همین امشب میرم میخرم.خوب شد بهم گفتی.مرذررسی گلم 

نه خانوم اینجوری نیست.دختر من الان 23 ماهشه.از صبح تا شب موشکش تقریبا خشکه ولی شب تا صبح کلی جیش میک ...

اتفاقا بچه دوستم از بچه ی من کوچیکتره یه بار بهم گفت چه جوری از پوشک بگیرمش بهش گفتم زودتر شروع کن تا عادت کنه با مهربونی هم برخورد کن که بچه نترسه بدتر خودشو ول کن دراومد بهم گفت من تا احساس نکردم بچم کاااااملاااا آمادگی پیدا نکرده شروع نمیکنم به همون نام و نشون الان بچه اش تو چهارساله هنوز پوشکش میکنه و داره خودشو میکشه نمیتونه از پوشک بگیرتش دایمممم هم داره بخاطر اینکه بچه اش خودشو کثیف میکنه کتکش میزنه دلیلشم اینه حالشو ندارم شب بیدار بشم ببرمش دستشویی گرچه سختیش فوقش دوسه هفته اس بجاش تا دوسه سال درگیر نیستیم دیگه هر کس هر جور خودش صلاح میدونه من که از تجربه ی قدیمی ها استفاده کردم ضرر نکردم حالا در مورد بچه ی دومم هم میخوام از ۱۸ ماهگی شروع کنم..

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤