2777
2789

و شخصیت و احترام انسان میشه؟؟همیشه ادمایی رو که تو نظرتون با ابهت و باکلاس بودن و همه جا بهشون احترام میذاشتن چه ویژگی هایی داشتن؟؟

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️

مثلا از نظره خودم اینایی که همیشه همه جا ناله میکنن و از زندگیشون شکایت میکنن احترام خودشونو میارن پایین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه تمیز و مرتب اند

خوشبو 

به موقه میرن مهمونی و ...

ن خیلی بلند صحبت میکنن ن آروم 

به بقیه احترام میذارن که خودشونم احترام میبینن

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍

از قدیم گفتن از کوزه همان برون تراود که در اوست

هرکی درون آرومی داشته باشه ، به آدم های دیگه احترام بذاره و به خودش هم همینطور ( البته از ته قلبش ها !! نه ظاهری و تصنعی که الان مد شده ) مطمئنا اتوماتیک ، رفتارهای بیرونیش هم خوشایند می شه

من آدم با کلاس از نظرم کسیه که وقتی بهش نگاه میکنی میبینی توهمه موردا به خودش احترام گذاشته.

یه نفر کتناسب اندامه خودشو حفظ کرده،تو حرفه و کارش موفق،خیلی متین و آرام صحبت میکنه،شمرده و مودب حرف میزنه.

به خودشون احترام میزارن اگه بهشون بی احترامی بشه عکس العمل نشون میدن.همون احترامو به بقیم میذارن.جاهایی که میدونن احترام ندارن نمیرن.لارج و دست و دلبازن اما با حساب کتاب.هیچ وقت کادوی ضایع نمیبرن.طرز برخورد و معاشرتشون جوریه که مشخصه تو اجتماع بودن و آداب اجتماعی بلدن(این مورد خیلی موارد زیادیو شاملش  میشه).از همه لحاظ از پوشش تا حرفایی که میزنن و طرز برخودشون جوریه که آدم وقتی به کسی معرفیشون میکنه باعث سر شکستگی آدم نمیشن.و بالاخره تحصیلات سواد پول و همه اینام هر کدوم به نوع خودش تاثیر گذارا

[QUOTE=52566287]از قدیم گفتن از کوزه همان برون تراود که در اوست هرکی درون آرومی داشته باشه ، به آدم های دیگه احترام ...[/QUOTE]

اینو خیلی قبول دارم که اخلاق خوب رو ادم باید ریشه دار کنه تو وجودش برا همین این تاپیک رو زدم ویژگی های خوب رو بدونیم و با تمرین تمرین ریشه دارش کنم تو وجودم...الان چند وقته دارم رو اروم بودن کار میکنم

به خودشون احترام میزارن اگه بهشون بی احترامی بشه عکس العمل نشون میدن.جاهایی که میدونن احترام ندارن ن ...

موقع بی احترامی بهشون بهترین عکس العمل چیه؟؟