هرکی درون آرومی داشته باشه ، به آدم های دیگه احترام بذاره و به خودش هم همینطور ( البته از ته قلبش ها !! نه ظاهری و تصنعی که الان مد شده ) مطمئنا اتوماتیک ، رفتارهای بیرونیش هم خوشایند می شه
به خودشون احترام میزارن اگه بهشون بی احترامی بشه عکس العمل نشون میدن.همون احترامو به بقیم میذارن.جاهایی که میدونن احترام ندارن نمیرن.لارج و دست و دلبازن اما با حساب کتاب.هیچ وقت کادوی ضایع نمیبرن.طرز برخورد و معاشرتشون جوریه که مشخصه تو اجتماع بودن و آداب اجتماعی بلدن(این مورد خیلی موارد زیادیو شاملش میشه).از همه لحاظ از پوشش تا حرفایی که میزنن و طرز برخودشون جوریه که آدم وقتی به کسی معرفیشون میکنه باعث سر شکستگی آدم نمیشن.و بالاخره تحصیلات سواد پول و همه اینام هر کدوم به نوع خودش تاثیر گذارا
[QUOTE=52566287]از قدیم گفتن از کوزه همان برون تراود که در اوست هرکی درون آرومی داشته باشه ، به آدم های دیگه احترام ...[/QUOTE]
اینو خیلی قبول دارم که اخلاق خوب رو ادم باید ریشه دار کنه تو وجودش برا همین این تاپیک رو زدم ویژگی های خوب رو بدونیم و با تمرین تمرین ریشه دارش کنم تو وجودم...الان چند وقته دارم رو اروم بودن کار میکنم
تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️