2777
2789
عنوان

دلم گرفته بنظرتون جدا شم

599 بازدید | 37 پست

بچه ها من با شوهرم رابطه اصلا نداریم ماهی یبار شاید اونم من میرم ولی هر شب کلی بغلم میکنه بوس میکنه فازشو نمیفهمم گفتنش اینجا میدونم درست نیست شرمندم ولی اذیتم با گریه دارم مینویسم

یبار دعوا کردیم درمورد چیز دیگه ای برگشت گفت من باید قبل ازدواج بدنتو میدیدم 😓 من بدنم مثله گچ سفید ایرادی نداره پهلو اینا ندارم اصلا فقط مثله اینکه اندامای عملی که تو فضای مجازی ریخته مدنظرش بوده میگه اگه فلان جات فلان طور بووود (پیکرتراشی منظورمه🥴)

من اصلا نمیتونم دیگه اینو تحمل کنم نزدیک پریودمه اعصابم خرابه دارم گریه میکنم😭😭😭 

بخدا خیلی وقتا آدما هم از چهرم تعریف میکنن هم اندامم میگن چقد خوبی چقد سفیدی چقد فلان کاری که کردی بهت میاد چقد مظلومی چقد آروم (یبار از آرایشگاه اومدم بیرون فک کردن رفتم دم در بودم ولی دیدم خانما میگن دختره چه ناز بود بعد مژه کارم گفت دیدی وای عاشقشم) بعد فقط به مزاج این مردک خوش نمیام انگار ناراحتم 

چیکار کنم؟🥲

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یا فیلم پ و ر ن زیاد نگاه کرده و‌میکنه ، یا خودارضایی میکنه که ممکنه نشات گرفته از دوران مجردیش باشه یا اینکه خودش از لحاظ جنسی مشکل داره و نمیدونه چطوری جلویه تو غرورش رو حفظ کنه بنابراین به تو برچسب بد اندام بودن میزنه که ضعف خودش رو بپوشونه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

چشم خوردی .

صدقه حرز و نماز و دعا .

چهار قل ‌و ایت الکرسی زیاد بخون 

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

اگه دوستت نداشت بغلت نمی‌کرد شاید مشکل داره

فک نکنم مشکل داشته باشه دوسم نداره داشت با هر بحثی نمیگفت جمع کن ببرم خونه بابات طلاقت میدم من بدبخت تازه عروسم ناسلامتی رفتم دو بار گفتم برو طلاقم بده نرفت اومد آشتی 😔

بهش بگو پول بده پیکر تراشی کنن ببین چحوری رام بشه

من بخاطر این پیکرتراشی نمیکنم چه ارزشی داره این برم زیر بار چاقو و عوارض

مسئله اینه بگم میرم میده دیر و زود داره ولی میده

فک نکنم مشکل داشته باشه دوسم نداره داشت با هر بحثی نمیگفت جمع کن ببرم خونه بابات طلاقت میدم من بدبخت ...

شوهر خاهرشوهرم همینجوری بود اصلا هم خوابی نداشتن 

نزدیک پریود همش دعوا داشت شوهرش می‌گفت مریضم باید برم دکتر اصلا می‌گفت حس مردانگی ندارم با مادرشوهرم حرف زدگفت به دخترت بگو صبر کنه درمان کنم .اینم بگم قبلش اینجوری نبود 

خاهرشوهرمم دوست داشت .همش می‌گفت چون زن پاکیه دوسش دارم اینم با حجاب بود ن آرایش میکرد ن هیچی

شوهر خاهرشوهرم همینجوری بود اصلا هم خوابی نداشتن نزدیک پریود همش دعوا داشت شوهرش می‌گفت مریضم باید ب ...

ی جشن عروسی دعوت شدیم خاهرشوهرم رفت موهارو رنگ کرد مژه گذاشت کلی به پوستش رسید 

بعد تموم شدن عروسی گفت رفتار شوهرم از این رو به اون رو شده همش س ک س میخاد همش میگه تو خیلی قشنگی رفته کلی وسیله آرایشی گرفتع

عزیزم یا فیلم پ و ر ن زیاد نگاه کرده و‌میکنه ، یا خودارضایی میکنه که ممکنه نشات گرفته از دوران مجردی ...

کارش فشردس وقت گوشی دست گرفتن نداره اینو مطمئنم در حال حاضر نمیبینه

خب مشکل داره من الان چیکار کنم بگمم قطعا اونقد کشش میده عصبانی میشه حوصلشو ندارم

فک نکنم مشکل داشته باشه دوسم نداره داشت با هر بحثی نمیگفت جمع کن ببرم خونه بابات طلاقت میدم من بدبخت ...

دقیقا مثل شوهر من بخدا آخرش میگه برو خونه بابات طلاقت میدم خودشم وایمیسته بالاسرم میگه زود باش برو 😔من خودمم تازه عروسما و اینم بگم شب عروسی هم حتی دعوا کردیم و بهم گفت جهیزیتم جمع کن برو خونه پدرت 😔