2777
2789

خانواده همسرم ۱۱ خواهر برادرن

مشکلی ندارم باهاشون

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ماجرا عشق و عاشقی باشه روش فکر میکنم ببینم چطور خانواده ای هستن خواهر برادرا تحصیلاتشون چیه و فرهنگ و ایناشون به ما میخوره یا نه 

ولی اگه خواستگار معمولی باشه و خانواده جالبی هم نباشن رد میکنم 

ببین بعضی خونواده ها پشت هم هستن اونا زیادم باشن خوبه. بعضی ها خودشون با خودشون نمی سازن اونا دو تا هم ازشون زیاده. حالا تحقیق کن ببین همه با هم خوبن یا نه.

اصلا این خانواده با فامیل ها دیگه چطورن با اونا قهرن یا خوبن یا چی. 

تحصیلات و شغل و اخلاقیاتشون مهمه نه تعداد. 

خوبی خودش و داره 

خوبیش اینه شیر تو شیره و معلوم نیست کی به کیه و همه نگاه ها به تو نیست چون ده تا دیگه جاری و داماد تو خانواده هست.

بدیش هم مهمونی دادنش و اینکه اون پدر و مادر تو زندگی نمیتونن از بچه ها خیلی حمایت مالی کنن چون زیادن

ماشاالله یکجا جمع شدنی چند نفر میشن ؟ خانواده خودت چندنفره بود ؟

پنجاه شصت نفر

پسر من بیست و چهارمین نوه اس

خانواده خودم پنج نفره س🤭

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان شوهر دوستم تقریبا خواهر برادر زیاد داره هر کدوم تو شهرای مختلف ایران زندگی میکنن کسی هم کار به کار کسی نداره و مزاحم هم نمیشن دوورادور حال و احوال دارن و کسی چتر نمیشه شهر اون یکی 

خواستگار داشتم خواهر برادری شیش نفر بودن پسره از همه لحاظ خوب بود قرار بود بره خارج ولی قبول نکردم چ ...

دلهره نداشتی موقع رد کردن که چون شرایطش خوبه ممکن بعدا همچین کیسی نباشه !؟