2777
2789
عنوان

همسرم بیدار نمیشه

1093 بازدید | 36 پست

باردارم هشت ماهم ، فشارم پایینه خیلی اوکی نیستم حالت تهوع دارم ، من نشستم رو مبل اصلا توان بلند شدن ندارم  ، یکساعته دارم همسرم و صدا میزنم بلند میشه میشینه منو نگاه می‌کنه بهش میگم برو داروخانه فلان چیز و بگیر یه چشم میگه مجدد می‌خوابه 😂 یکی بگه من چ کنم ؟ بچه ها خوابن نمیتونم داد بزنم 

اینم کفر منو درآورده نزدیک به هفت هشت بار همینجوری شد 😂😂 بنده خدا خسته است نمی‌فهمه چی میگم 

چ کنم فقط ؟؟😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمک بخور اب بخور فشارت بیاد بالا

نمیتونم بلند شم که 😂😂 

وای یعنی مردم از دستش 🤣 عین بچه ها منو نگاه می‌کنه میگم حالم خوب نیست پاشو برو داروخانه میگه باشه اومدم باز می‌خوابه 

گناه داره بنده ی خدا ، دارو چی میخوای ؟ 

یه ذره نمک بریز‌ کف دستت بخور هم حالت تهوعت بهتر میشه هم فشارت 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

گناه داره تحمل کن😂ولی فیلم بگیر صبح نشونش بده

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲