2777
2789

بچه ها من پلی کیستیکم و دکترم کلومیفن داده با استروژن کونژوگه ...

حالا سوالم اینه من حتما باید آمپول بزنم تا فولیا بترکه؟!

یا نه همینجوریم میشه؟؟؟!!!

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک باخوردن کلومیفن باردارشدم...آمپولم نزدم.البته پرولاکتینم بالابود ک برای اونم ی قرص قوی خوردم ک ...

عه خداروشکر😍ایشالا نی نی سالم میاد بغلت😘

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
امپولم نزنی ازاد میشه

واقعا؟!

چ خوب

شما تجربه کلومیفن داشتید؟

درد سینم از بین رفته از بعداز ظهر خیلی نگرانم 😭😭😭

تو اقدامی؟؟

من لتروزل خوردم دکترم گفت امپولم نزنی خودش آزاد میشه

ایشالا همینطور باشه❤ایشالا شما هم نتیجه میگیری😘

نه حاملمهفته شش

عه ایشالا بسلامتی😍

خب چی میشه قطع بشه مگ تا اخر باید دردا بمونه؟!

عه ایشالا بسلامتی😍 خب چی میشه قطع بشه مگ تا اخر باید دردا بمونه؟!

فدات نه اخه فک میکنم خیلی زوده قطع بشه نمیدونم بخدا استرس دارم اعصابم بهم ریخته از ظهری

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
فدات نه اخه فک میکنم خیلی زوده قطع بشه نمیدونم بخدا استرس دارم اعصابم بهم ریخته از ظهری

بیخیال استرس خودش سمه برا نی نی

بدن هرکی یجوره شاید توام اینطوری

ایشالا نی نی حالش خوبه و به سلامت میاد بغلت😍😘

فقط استرس و نگرانی رو بریزی دور

بیخیال استرس خودش سمه برا نی نی بدن هرکی یجوره شاید توام اینطوری ایشالا نی نی حالش خوبه و به سلامت ...

مرسی عزیزم خدا کنه همینطور ک میگی باشه 😔

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....