2777
2789
عنوان

کار بسته بندی

239 بازدید | 13 پست

یه کاری بعدقرنی پیدا کردم بسته بندی شرکت 

منتها بابام مخالفت میکنه 

میگه محیط اینجور جاها امن نی اگه اذیتت کنن چی

ما یه فامیل داشتیم بهش تجاوز کردن حامله شد تو کارگاه که کار میگرده حالا بابای منم چشش ترسیده پدر اعصاب منو دراورده باورتون نمیشه با همین طرز فکرش نذاشت برم دانشگاه

منم تا دیپلم بیشتر نتونستم بخونم همه عمر و جوونی منو هدر داد با این رفتار و ترساش خسته شدم از کاراش و گیر دادنش 

جای شرکته خوبه نزدیکه به خونه ما با ماشین ۱۰ . ۱۵ دقبقه راهه سرویس هم داره حقوقش زده ۱۲ تومن برای من فعلا همینم خوبه  راضیم ولی هی مخالفت میکنه اذیت میکنه بابام دارم روانی میشم کلی دعوا گردیم سر همین

واقعا امن نیست اینجور جاها؟ کسی تاحالا شرکت بسته بندی کار کرده؟ راضی بودین وعضیت حقوقش چطور بوده؟

شرکت رو نمیدونم اما ترسش درباره دانشگاه بی ربط بوده

ادم باید درس عبرت بشه براش نه اینکه از ترس اون اتفاق زندگی رو تعطیل کنه که

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت رو نمیدونم اما ترسش درباره دانشگاه بی ربط بودهادم باید درس عبرت بشه براش نه اینکه از ترس اون ات ...

خیلی حالم بده از این که نتونستم درس بخونم هیچ وقت سر این موضوع دلم باهاش صاف نمیشه

کارهایی هست که محیطش زنانه ست کلا،اونجا ها برو کارکن.مثل کارگاه های خیاطی زنانه،یا یه هنری مثل کاشت ...

بلدم .. آرایشگرم

جایی که من هستم سالن پیدا نمیشه متاسفانه :)

از تهران اومدم یه جا غریب

ما یکی داریم باباش نگذاشت بره سرکار حالا که همگی رفتیم سر کار و اون دختر میگه فقط من نرفتم و بابا م بهم بها نداد باباش هم که دیگه کسر شانش شده انگار میگه من گفتم تو میخواستی بری گردن نمیگیره

برو سرکار. بگو میرم. سنگین رنگین رفتار کنی دیگه چیزی نمیشه آدم خودش باید خوب باشه

ما یکی داریم باباش نگذاشت بره سرکار حالا که همگی رفتیم سر کار و اون دختر میگه فقط من نرفتم و بابا م ...

کاشکی متوجه بشه

باید حتما بحث و دعوا بشه تا ولم کنن

دقبقا سر درس خوندنمم همینو گفت همیشه هم میگه میخاستی بری جلوتو نگرفته بودم ولی خود خدا شاهده چقد به ناحق کتک خوردم سر همین که دلم میخاست درس بخونم 

کاشکی متوجه بشهباید حتما بحث و دعوا بشه تا ولم کنندقبقا سر درس خوندنمم همینو گفت همیشه هم میگه میخاس ...

بدرک کتکتم زد برو. بگو من دلم میخواد مستقل بشم. عمرتو هدر نده بخاطر حرفاش. پس فردا بخودت میای میبینی همه ازت سر شدن تو موندی و حسرت. به بابات بگو تو اختیار زندگی خودتو داشتی من مال خودمو

بدرک کتکتم زد برو. بگو من دلم میخواد مستقل بشم. عمرتو هدر نده بخاطر حرفاش. پس فردا بخودت میای میبینی ...

آرهه امروز دارم میرم سرکار دیروز دیگه زدم سیم آخر دیگه چیزی نگفت🙂😂خندم میگیره میگم کاشکی واسه دانشگامم همینطوری توروش وایمیسادم میرفتم