2777
2789
عنوان

میشه فقط متاهلا بیان

297 بازدید | 30 پست

ببخشید سوالم خیلی شخصیه ولی خیلی دارم اذیت میشم 

حین رابطه جنسی اینکه از واژن صدا بیاد عادیه؟ 

من باد واژن دارم و چند وقته اینجوری ام و خیلی خجالت میکشم علت خاصی داره؟ از عفونته؟ 

آره کوییف 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته فکر کنم از سردی رحم هم هست

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خیلیا مث شما هستن من خودم مجردم اما دوستای متاهلم همشون همین مشکل رو دارن و یکیشون، که تو اولین رابطش این اتفاق افتاده بود خیلی واسش تجربه بدی شده طفلی.. تو نت سرچ کن ی سری ورزش های خاص براش هست 

پوزیشنتو عوض کن منم خیلی بدم میاد و طی ۱۵ سال یکبار دوبار اینجوری شدم دلیلشم نفهمیدم

بخاطر انقباضه باد می‌ره داخل

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂