2777
2789
عنوان

پسر دوستی خانواده‌های ایرانی🙂

220 بازدید | 30 پست

الان یه تاپیک این مدلی دیدم باز اعصابم بهم ریخت

من خودم داداش ندارم، سه تا دختریم، مامان بابامم تا حالا حتی یکبار هم اسم پسر جلومون نیاوردن ولی این تاپیکا رو میبینم تا چند روز بهم میریزم میگم نکنه مامان و بابای منم ته دلشون پسر بخوان :)

بعد از دیدن تاپیکای این مدلی انقدرررر حساس شدم نسبت به این موضوع که حتی اگه بابام از پسر یکی از اقوام تعریف کنه فکر میکنم دوست داره پسر داشته باشه، یک هفته تمام بخاطر این چیزای الکی زندگیم مختل میشه، مثل آدمای افسرده میشم، همشم در خفا میشینم گریه میکنم

چرا انقدرررر در قید و بند جنسیتین آخه

پسر قراره چه گلی به سرتون بزنه

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

با اجازه اسی

ما یه گروه داریم تو روبیکا با دخترای زیر 20سال

هرکی خواست درخواست بده لینک بفرستم

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کاری ک دختر در حق خودش باید بکنه شاغل شدن و مستقل شدنه و بعد فرار کنه از دست همچین خانواده هایی

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

سخت نگیر زندگیو بابا هرکی یه طوره 

از حساسیتت کم کن اینطور اذیت میشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم حساسم، تک فرزندم و خیلی وقتا میگن ما دست تنهاییم و کسی نیست کمکمون کنه، منظورشون اینه که پسر ندارن و هر سری من انقدر اعصابم خورد میشه🤦🏻‍♀️

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

اره پسر دوستی زیاده من خودم خیلی اذیت شدم مخصوصا مادرا بیشتر دوست دارن البته بعضی پدرا هم همینطور 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

والا سمت ما به پسر محل نمیدن،

همه دختر دوست هستن شدید،

هرجا یه جوره

علاقه به پسر،فقط به خاطر رفتن به جنگ به جای پدر

نیروی کار در قدیم،

تامین خزینه خانواده،

....

بوده

هیجوقت بابت خودش نبوده،بابت مزیت بوده،

ولی تو ذهن بانوان یه تصویر غلط افتاده،

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

واییی گذشته ازین حرفا  دیدی واسه پسر غاز قولنگشون خواستگاری چه دخترایی میرن ای حرص میخورم ای حرص میخورم 😤

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

والا تهش میشن لات و اوباش بیشتری هاشون ،معتاد ، دزد ، خیانت کار ، پدر مادرشون کتک میزنن و بد دهنی میکنن بهشون 

من یه داداش دارم مرد خوبیه ولی هیچ وقت نیومده سر بزنه بگه بابا مامان کاری دارین؟ ندارین ؟ چیزی لازم دارین 

هیچ 

همیشه من و خواهرام  کمک حال پدر مادرمونیم 

خواهر شوهر منم پسر دار شده یاد دخترش داده بیاد به دختر من بگه دلت بسوزه تو داداش نداری😌

عن بچم نمی سوزه چه برسه به دلش با عرض پوزش😊 ، اسکل مشنگ 🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

همه جوره اش هست

من الان واقعا دختر دوست داارم مجردی همیشه فکر میکردم دختر دارم، ولی قسمتم دوتا پسر شده هیییییچ وقت ناشکری نخواهم کرد و هییییچ وقت به پسرام نمیگم دختر دوست داشتم یه تار موهاشونو به صدتا دختر نمی‌دم واقعا وقتی بچه میاد برای مادر و پدر آگاه دیگه مهم میشه سلامتیش جنسیتش میره اولویت های بعدی

نه عزیزم همه مثل هم نیستن شوهر من از پسر متنفره .دو تا دختر داریم می گه به شرطی اجازه میدم باز بچه بیاری که اونم دختر باشه وگرنه من پسر بدم میاد .سر اولی و دومی هم همه اش می گفت کاش دختر باشه کاش دختر باشه .بعد که فهمید دخترت انگار کاپ قهرمانی بهش دادن ....خودم هم دختر ترجیح میدم بنا به دلایلی هر چند تربیت و نگهداری از دختر خیلی سخت تره