2777
2789

شرایط خودمون اینطوری بود. ۹ سال پیش عقد کردیم. شوهرم هیییییچیییی نداشت. قرار بود خانواده ش براش خونه بخرن که تا الان سر دووندن.

توی این ۹ سال عذاب دنیا رو کشیدم. لحظه ای نبوده که از فکر مستاجر بودن بیام بیرون. درآمدشوهرمم کمه. کارگره. امیدی هم به بیشتر شدنش نیست.

تو رو خدا با این شرایط ازدواج نکنید.

دخترا پرتوقع باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ پسر ماشین پولسازیه ک بیاد ارزوهای دختر براورده کنه چند سال کار کنه و خودشو احساسشو سرکوب کنه ک خو ...

پسر ماشین پولسازی نیست یه طرف زندگی مشترکه و معلومه که باید برای زندگی مشترک تلاش کنه

همونطور که دختر هم باید تلاش کنه

و کسی نگفت صرفا آرزوهای دختر رو برآورده کنه

خود پسر بعد از ازدواج خونه نمیخواد واسه زندگی؟ که اینا شدن فقط آرزوهای دختر؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چه بد دردیه که ۸۰ درصد جامعمون تو همین وضعیتیم… خدا باعثشو لعنت کنه

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

منم همینم نه سال ازدواج کردیم مستاجریم ولی الحمدالله شکر دیگه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پسر ماشین پولسازی نیست یه طرف زندگی مشترکه و معلومه که باید برای زندگی مشترک تلاش کنههمونطور که دختر ...

خونه میخاد طبیعتا ولی تو این سن سال شاید نتونه فلان تومن هم سکه مهر دختر کنه تقی ب توقی هم احرا بزاره  عروسی جهاز طلا ، فلان تولدم کادو نگرف سالگردم پول کم داد ... پسرا باید اهن باشن ک نشکنن اونی ک واقعا عاشقت باشه کنارت میمونه و ب مرور میسازه

خونه میخاد طبیعتا ولی تو این سن سال شاید نتونه فلان تومن هم سکه مهر دختر کنه تقی ب توقی هم احرا بزار ...

الان که مهریه و کادو و این حرفا نبوده

حرف داشتن یه شرایط مناسب واسه تشکیل خانواده و ازدواجه که حالا استارتر از نظر خودش این شرایط داشتن خونه و درآمد خوبه

و تو این مورد که همه چی فقط به عهده‌ی پسر نیست با شما موافقم اسمش روشه زندگی مشترک 

مشترک هم باید بسازند حالا دیگه به خود زوج بستگی داره رو این مسئله چجوری توافق کنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مگ پسر ماشین پولسازیه ک بیاد ارزوهای دختر براورده کنه چند سال کار کنه و خودشو احساسشو سرکوب کنه ک خو ...

نه کسی نمیگه پسر ماشین پولسازیه اما شوهر من زمان اشتباهی ازدواج کرد. خودشم توی این چندسال بدتر از من پیر شد و لذتی از زندگی نبرد. خودش میگه من اگه به عقب برگردم هیچوقت بدون خونه ازدواج نمیکنم. طرف وقتی توی مجردی که خرجی نداره نتونه خونه بخره توی متاهلی که خرج خانواده هم گردنشه هیچوقت تا ابد نمیتونه.

شما دوست داری تا ابد مستاجر باشی؟ یا ده سال صبر کنی و درحالی که خونه داری ازدواج کنی؟

وقتی ندارن چجوری پرتوقع باشیم این حرفارو نزنید تروخدا با این اقتصاد و قیمت دلار یه جون حالا میگم 28س ...

خب ازدواج نکنن بخدا خیلی بهتره.

مجرد تو خونه پدری بمونن. کار کنن تحصیل کنن مهارتهاشونو بیشتر کنن پول جمع کنن تفریح هم در کنارش.

جای ۲۸ سالگی ۳۸ سالگی ازدواج کنن اما حداقل توی دوران متاهلی خوش زندگی کنن نه آواره

خب ازدواج نکنن بخدا خیلی بهتره.مجرد تو خونه پدری بمونن. کار کنن تحصیل کنن مهارتهاشونو بیشتر کنن پول ...

با این وضعیت که مدام قیمت هر چیزی سر به فلک میکشه ما صد سالم کار کنیم بازم نمیتونیم یه خونه بخریم به هرحال که کسیو هم زور نکردن به ازدواج