2777
2789
عنوان

بی ذوقی

33 بازدید | 7 پست

کلیپای عاشقانه میبینم ک مرده داره برا دختره صبونه خودش اماده میکنه 

یا تولد گرفته و.....

اصن برام جذابیت نداره 

ذوق بقیه رو میبینم باخودم میگم اصلا حال اینچیزا روندارم 

چرا اخه اینطور شدم😔

خیلی وقته 

با اجازه اسی

ما یه گروه داریم تو روبیکا با دخترای زیر 20سال

هرکی خواست درخواست بده لینک بفرستم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه های حضوریم که میبینم برا بقیه بازم اینطوره

یعنی خانم شما میبینی یه پیرمرد موقع رد شدن از جاده،دست همسرش رو میگیره و کمکش میکنه از خیابون رد شه،

یا هنوز با همسرش میره شهربازی،

براتون زیبا نیست؟

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

یعنی خانم شما میبینی یه پیرمرد موقع رد شدن از جاده،دست همسرش رو میگیره و کمکش میکنه از خیابون رد شه، ...

نه به خدا😔

تودلم براشون خوشحال میشم ومعصومیتشونوپاکیشونو دوست دارم 

اما فکراینکه یه روز همسری داشته باشم که قربون صدفم بره واینا ذوقی ندارم براش

نه به خدا😔تودلم براشون خوشحال میشم ومعصومیتشونوپاکیشونو دوست دارم اما فکراینکه یه روز همسری داشته ب ...

اع،

شاید روحتون پژمرده شده،

ولی همیشه کسی هست که گرده افشانی کنه و اون گل پژمرده وجودتون رو دوباره جوان کنه،

به قولی شراب بعد از چشیده شدن،مست میکنه

نگران نباش،

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

اع،شاید روحتون پژمرده شده،ولی همیشه کسی هست که گرده افشانی کنه و اون گل پژمرده وجودتون رو دوباره جوا ...

ان شاالله که همینطوری که شمامیگیدبشه....

ممنونم ازتون گلم💗💚