2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آینده دنیاست این رشته. الان در صدر رشته های دنیاست. همه جا بهش نیاز دارن.

ولی راه اطلاعات کسب کردن در مورد این رشته نی نی سایت نیست 🤣 اینجا همه تو کف پرستاری و مامایی ان 🤣

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

آینده دنیاست این رشته. الان در صدر رشته های دنیاست. همه جا بهش نیاز دارن.ولی راه اطلاعات کسب کردن در ...

به خدا هر جا رفتم پرسیدم جواب ندادن 

گروه چت شون تو تلگرام دارم پرسیدم . 

اصلا کسی ریپ نزد .

از فامیل مون خودشون تو این رشته هستن هم پرسیدم 

ایشون گفت میخوام مهاجرت کنم .

من در ایران نظرمه

به خدا هر جا رفتم پرسیدم جواب ندادن گروه چت شون تو تلگرام دارم پرسیدم . اصلا کسی ریپ نزد .از فامیل م ...

معلومه که عالیه 

اصلا من نمیدونستم همچین رشته ای هست . کدوم دانشگاها؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
معلومه که عالیه اصلا من نمیدونستم همچین رشته ای هست . کدوم دانشگاها؟

گرایش مهندسی کامپیوتره

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اول باید لیسانس علوم کامپیوتر بخونیم برای ارشد اقدام کنیم . بیشتر دانشگاه ها دارن

حتما خوبه عزیزم ولی بازم بیشتر تحقیق کن 

من نظرم اینه که اگه دنبال اینی که سریع به درآمد برسی برو رشته های پزشکی و پرستاری و پیراپزشکی .

اما اگه میخوای به درآمد بالا برسی و در کنارش استعدادش رو هم داری برو هوش مصنوعی.

نظر منه البته کارشناس نیستم 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند