2777
2789
عنوان

حرف دلی دارم با کنکوری ها

481 بازدید | 26 پست

سلام علیکم 

من دیگه امشب اخرین شبی هست که توی نی نی سایتم و تایم استراحت پیام میزارم 

من در تاپیک قبلی توضیح دادم خدممتون که کسانیکه صفرن و نخوندن و .... چیکار کنن

ببینین  حتما کسانی که ندیدن

یک قانونه اکه به کنکور اردیبشهت نرسین به تیرم نمیرسین

چون درگیر نهایی میشین که خیلی سنگینه خودش به تنهایی

دلیل تاپیکم این بود بچه ها با هر زوری شده یک بار فیلم درسنامه  و مطالب کل دروس و تست های کنکور رو تا اردیبهشت ببینن و بعدش با خیال راحت برن سمت نهایی و بغلش هم فقط از دوازدهم تست بزنن و بعضی مباحث پایه

۲۵ روز مونده تایم به شدت عالی برای جبرانه توی این زمان همه بریدن یا نرسیدن یا همه چیو نخوندن

براتون دعا میکنم برای منم دعا کنین امشب خلاص شیم از این ازمون مسخره دوستون دارم از طرف عرفان یه همکار های ایندم

برای همین هر کی راضی هست ده تا صلوات برای موفقیت خودش و ماها بخونه منم فرستادم

انشالله تابستون نتجیمو میزارم

منم از امروز شروع کردم و میخام کل راهو با برنامه تو پیش برم 

دمت گرم از سرگردونی نجات دادی چندنفرو

فقط هرموقع پیاممو دیدی بگو... یسوال کوچیک دارم از برنامه.. مرسیی 

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

اخه چجوری مثلا فیزیکو با اون برنامه خوندی🥲 ینی تکالیف و جزوه رو نمیخوندی؟؛فقط فیلم با سرعت زیاد؟ مثل سینمایی نمیشد برات؟🥲

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم حنیف عظیمی رو چطوری با سرعت دوبرابر دیدی؟ 

من دو ساعتو تو 4 ساعت می‌بینیم چون خیلی از نکته هاش تو جزوش نیس

همش در حال نوشتنم

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

فیلم حنیف عظیمی رو چطوری با سرعت دوبرابر دیدی؟ من دو ساعتو تو 4 ساعت می‌بینیم چون خیلی از نکته هاش ت ...

وسواس داری به خرج میدی. وقتی میزنی رو دور تند مثلا اگه خود فیلم دو ساعته تو هم باید سر دو ساعت تموم کنی، چون زدی رو دور تند 

وسواس داری به خرج میدی. وقتی میزنی رو دور تند مثلا اگه خود فیلم دو ساعته تو هم باید سر دو ساعت تموم ...

نه دیگه رو دور تند میزنم نمیتونم همزمان نکته هارو سریع بنویسم کنارشم یاد بگیرم اون مبحثو

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

فیلم حنیف عظیمی رو چطوری با سرعت دوبرابر دیدی؟ من دو ساعتو تو 4 ساعت می‌بینیم چون خیلی از نکته هاش ت ...

منم همینجوری می دیدم الان دانشجو ام نگران نباش کارت درسته 

من حتی شکل هایی که عظیمی رو تخته می کشید تو جزوم دارم ( انقد جزوه هاشو دوست دارم هنوزم ک هنوزه میرم پارکینگ می بینم )