2777
2789
عنوان

بهتره شما هم اینجوری کنید

87 بازدید | 8 پست

ی چند وقتیه برای اینکه حالم گند زده نشه توش قیمت دلار  طلا و سکه رو چک نمیکنم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

منم چک نمیکنم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلاچک نمیکنم

مگه خودآزاری داری که این چیزا رو چک می‌کنی

یا طلا فروش و دلار فروشی؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
من کلاچک نمیکنممگه خودآزاری داری که این چیزا رو چک می‌کنییا طلا فروش و دلار فروشی؟

ی 500 دلار دارم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

ی 500 دلار دارم

خوب یه فکری به حالش بکن که چندی سپری بشه دلار نصف قیمت آرامش میاد

حسام اینه

حالا ببین صلاح خودت چیه.

ارز جای مناسبی برای سرمایه خوابوندم نیست رو کسب کار خودت سرمایه بریز

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
خوب یه فکری به حالش بکن که چندی سپری بشه دلار نصف قیمت آرامش میادحسام اینهحالا ببین صلاح خودت چیه.ار ...

این 500 دلار که سرمایه من نیس😂این رو خرد خرد جمع کردم

ولی درکل منظور من از چک کردن قیمت ها بود اینکه همه چی گیرون شده و اون چیز که علاقت رو نمتونی بخری

این 500 دلار که سرمایه من نیس😂این رو خرد خرد جمع کردمولی درکل منظور من از چک کردن قیمت ها بود اینکه ...

سرمایه بوده نبوده به هر حال خورد خورد یا یکجا براش زحمت کشیدی پس قدر دانش باش و سر تایمش بزن و خارج شو.

یه سوال الان مثلا ماشین گرون شده آیا تو خودتو بکشی خودت اینقدر اونقدر بزنی یک ریال از قیمتش پایین خیاد؟؟

قطعا نمیاد

اما بی تفاوت باشی  ذهنت باز میشه خلاقیت میاد سراغت ایده میاد سراغت میتونی با ذهن باز درامدت چند برابر کنی حتی درآمد لاری برسی با افزایش دلار اینبار خوشحال شی نه ناراحت.

ولی فکرت تو گرون شدن و ناز امیدی چ بالا رفتن قیمت ها باشه خلاقیت پویایی از ذهنت می‌ره و بدتر  اذیت میشی

سرمایه بوده نبوده به هر حال خورد خورد یا یکجا براش زحمت کشیدی پس قدر دانش باش و سر تایمش بزن و خارج ...

چشم همین کارو میکنم