2777
2789

همش بحث و دعوا بخدا دیونه بابام اصلا کار نمیکنه مامانم بیماری ۳ ماه پیش داخل مدفوعش خون دیده شد پول نداشتیم بره دکتر وای گوشواره های من و آبجیم بود گوشواره های منو فروخت رفت دکتر یعنی نمی‌رفت دکتر من خودم به زور فرستادمش و گفتم گوشواره مو بفروش رفت دکتر گفته بود ک سعی کن یبوست نگیری دکتر گنگ توضیح داده بود ولی مامانم از بچگی مشکل‌ اسهال داشته و مادر زادی اون قدیم هم کسی پیگیر این‌چیزها نبود الان مامانم میگ خون تازه هس و چون اسهاله معلوم نمیشه روی مدفوع هست یا توش ولی میگ قرمزه قرمزه ، چند وقت پیش هم رفتیم مغازه مامانم تا از پله پا شو حرکت داد پاش صدا داد یه درد شدیدی گرفت با همون پا یکم راه رفتیم یبار کنار یک مغازه اوفتاد خیلی بد بود یه جفت گوشواره ی آبجیم هم فروختیم ک مامانم رفت دکتر گفت آرتروز زانو داری و دوتا آمپول داده هر کدوم ۴ تومن باید بزنی اگ نزنی باید عمل انجام بدی ۶ جلسه هم فیزیوتراپی براش نوشته ولی ما اصلا اونقد نداریم ک بره برا درمانش الان دیروز باز میگ داخل مدفوعش خون دیده من دیونه شدم بخدا خودمم جفت دندونم درد میکنه میگ باید عصب کشی بشه عصب کشی هم ۵ تومن یه قسط وام هم برا همین ماه داریم بقران انقد استرس دارم تا پرانول نخورم نمیتونم بخوابم از شدت ضربان قلب استرس بی خوابی ترس دعوای من و مامانم منو دیونه کنکور هم دارم اصلا نمیتونم بخونم ، جمعه بود دیگ از همه چی خسته شدم بودم رفتم زیر زمین ازین چنگ های تاب هست به سقف زیر زمین هست برای تاب بازی بود رفتم طناب رو بهش بستم ک رفتم رو چهار پایه ک سر مو هم درآوردم به طناب داشتم با چهار پایه بازی بازی می‌کردم ک بیوفته از زیر پام یه بار داداشم ک ازم ۷ سال کوچیکتره اومد داخل زیر زمین و منو اون شکلی دید غش کرد افتاد سریه اومدم پایین پیشش یه ۱۰ بعد بهوش اومد زد زیر گریه تروخدا نکن این کارو خواهش میکنم خیلی دلم برامون سوخت خودمم زدم زیر گریه ازش هزار تا قول گرفتم ک به مامانم نگه ، واقعا موندم چیکار کنم

خودتو دست کم نگیر🌱

عزیزم🥺🥺🥺🥺

واقعا نمیدونم چی بگم که آرومت کنه خیلی ناراحت شدم🫂🥺🫠

امیدت رو از دست نده اصلا جان دل💜

واسه کنکورت هم سعی کن بخونی تا به یه جایی برسی یا اگر به درس علاقه نداری یه مهارتی یاد بگیر حالا از اینستا یا یوتیوب. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی‌که میگن بچه با خودش روزی میاره و تشویق میکنن بچه بیارن تشریف بیارن ، جواب بدن

واقعا الان ما چهارتا هستیم از بچگی سختی کشیدیم

خودتو دست کم نگیر🌱

عزیزم ببرش خوب دکتر داخلی تو درمانگاهها یا بیمارستان های دولتی اگه بیمه نیستی هزینه اش کمتره ....مام ...

نه کاهش وزن نداره معده درد و دل درد این چیزا رو اصلا نداره خودش میگه شاید بواسیر باشه یا شقاق

خودتو دست کم نگیر🌱

عزیز دلم🫂🥲

مرسی ک باهم حرف زدی من دوست صمیمی هم ندارم ک باهاش درد دل کنم همش میریزم تو دلم ک اصلا هزار تا مشکل دارم بخدا خوم چیزی نمیتونم بخورم اسید معدم بالا هست باید یه دکتر خوب برم همش درد معده دارم بعضی شبا تو خواب بهم حمله عصبی دست میده سابقه ی پانیک دارم 

خودتو دست کم نگیر🌱