2777
2789
عنوان

زن دایی من آبرمون رو برد

473 بازدید | 18 پست

من تقریبا 2 ساله که داییم فوت شده و داییم یه پسر دایی داره حمید که از بچگی هم مول اینکه همه بهشون میگفتن خیلی شبیه به هم هستید، از وقتی هم داییم رفت این شباهت تو چشم ما پررنگ تر شد انگار حمید شده بود یه تیکه از داییم که همه جا چشم مبگردوندیم شاید باشه و ببینیمش. شما فکر کنید یه پسر 30 ساله قد یک و نود 90 کیلو و خوشگل 

همون دو سال پیش که ما اینو تو روزای اول دیدیم من برگشتم گفتم وای حمید تو جقدر شبیه داییمی همون شد طفلکی رفت دیگه هرچی بهش گفتیم بیا بالا نیومد که نیومد جلو در وایمیستاد بعد ها فهمیدیم به خواهرش گفته وقتی دریا گفت شبیه داییمی من دیگه روم نمیشه بیا جلو چشمشون

تقریبا یه هفته پیش سالگرد داییم بود هممون رفتیم بهشت زهرا بعدم تالار بعد تالار چند نفر از فامیل های خیلی صمیمون اومدن خونه در حد یه چایی خوردن

هستید بگم؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا که اومدن من و دختر خالم رفتیم تو اشپزخونه که چایی بیارم من شنیدم که حمید بت دختر همون داییم گفت منو میشناسی؟؟ میدونی من کیم؟؟(کوچیکه بچه داییم) یهو زندابیم جلوی بیست نفر ادم داد زد مارال مارال این فیکه باباعه، اورجینالش نیستااااا فیک باباعه بعدم هر هر زد زیر خنده. من یهو سرم چرخید دیدم پسر خاله ام داداشم اون یکی دختر داییم مامانم همههههه اصلا کپ کردن. بعد فکر کن ژرف اونجا نشسته مادرش نشسته خواهراش نشستن یهو گفت تو فیکی🥲یعنی دقیقا شبیه این فیام ها که یکی این میگه یکی اون میگه بار اون بدبخت کرد. بیچاره 5 دقیقه نشست چایی نخورده رفت

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بعدکه اومدبم خونه خواهرش پیام داد به مامانم که حمید ناراحت شد حتی اگر تو ذهن عروستون هم همچین چیزی بوده نباید به زبون می اورده