2777
2789

یه بار ۲صبح بیدارشدم فکر کردم ۶ صبح شده...زمستونم بود هواتاریک بود۶میرفتم.....۲ لباس پوشیدم زدم بیرون منتظر سرویس فک کردم رفته..گوشی رو دراوردم اسنپ بگیرم ساعت۲:۱۵بود😂😂😂😂😂😂😂😂نفهمیدم چطور اومدم جلودر 

بچه فامیل داشت هیزی میکرد 

سینی رفت زیر پاش افتاذ🤧🤣🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار ماشینم رو بردم تعمیر گاه و اومدم خونه 

با اعتماد به نفس به اعضای خانواده گفتم ماشین رو بردم تعمیر گاه و مشکل از پروستات ماشین بود . 😎😎

منظورم ترموستات بود 💔💔💔💔

خنده دار نیست ولی میگم 

بعد عقد منو نامردم رفتیم پمپ بنزین

بعد منم خاستم مثلا یه حرفی زده باشم

گفتم عه میخای به ماشین نفت بزنی؟ 🥰😐

گفت مگه کشتیه بخام نفت بزنم؟🙄

هیچی دیکه خاستم ثواب کنم کباب شدم 

تا آخر مسیر سکوت کردم

فراموش خواهم شد❤️‍🩹🕊وقت‌، وقت رفتنه:)رَهاکن و بگذر💆‍♀️

یه بار تو رستوران خواستم در دوغ رو باز کنم چشمتون روز بد نبینه ... مثل اتشفشان فوران کرد 

سر و صورت خودم شوهرم حتی میزای اطراف دوغی شد 

لعنتی حتی یه قطره دوغ ته بطری نموند 

تازه اون موقع تازه دوران اشنایی بود... خیلی ادم خوبی بود حاضر شد منو بگیره!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

یادمه چند سال پیشا من هفت باید میرفتم ، اشتباهی شش رفتم دم در 

ی پسر جوون با ی حال از همه دنیا بریده ای داشت راه میرفت خیلی عجیب بود 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بچه بودم بچهای فامیل منو بازی راه نمی‌دادن 

مادرم میومد می‌گفت که بچه منو بیارین تو بازی 

اونا شاهزاده قلعه بازی میکردن

میومدن یه دایره کوچیک میکشیدن میگفتن تو اینجا پایین حق نداری تکون بخوری تو چراغ راهنما هستی باید بگی ایست و حرکت 

بله بنده در کودکی چراغ راهنمای اسب بودم تو قلعه 😂😂😂🥲

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

چقدبدشانسی تو😂😂😂😂😂

تازه بعدش دوتایی مجبور شدیم بمونیم همه جارو تمیز کنیم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!