2777
2789

سلام دوستان حالتون خوبه ازتون خواهرانه یه مشورت می‌خواستم ببینید من و همسرم هر دو معلم هستیم ولی در دو شهر متفاوت فاصله ۵۰۰ کیلومتر این باعث شده که هر کدوممون یه خونه اجاره کنیم کرایه‌ای که شهر همسرم هست ماهی ۸ میلیون و شهری که من خدمت می‌کنم ماهی ۴ میلیونه امسال بهم انتقالی نمیدن تاسفانه و من به همسرم پیشنهاد دادم که خونه زندگی رو جمع کنه و بیاد پیش من و چون سابقش زیاده راحت منتقلش می‌کنن حالا از یه چیزی فقط می‌ترسم اینکه این کوچ کردن آیا درسته آیا بد پشیمونی توش نداره خیلی استرس دارم به دلیل اینکه میایم شهرستان کوچکتر و کاملاً غریبیم و از خانواده همسرم هم دور می‌شیم و اونا مخالف سرسختند ولی دریغ از یه کمک که حداقل کمک کنه که حداقل بتونیم یه زمینی چیزی بگیریم و خونه بسازیم حالا می‌خوام کوچ کنم و این واقعاً استرس شبانه روزی داره بهم وارد می‌کنه اگر شهر بزرگی که همسرم توش شاغله بمونم یه حقوقمون کاملاً میره به اجاره با کرایه‌هایی که امسال افزایش دادن بیشترشم هنوز باید بره نظر شما چیه اگر شما تو موقعیت من بودین چیکار می‌کردین

یکی از اروزهای من کوچ کردن به یک شهرستان یا یک روستای کوچیک.

در مورد شما عقل حکم میکنه کوچ کنید

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقآ ـ پس اگر جای من بودید کوچ میکردین

من با سر میرفتم 

چون واقعا هستم از آوارگی  

اقوام خودم و شوهرم هم بود و نبودشون یکی 

داریم الان شهر غریب هست با کل کوچه دوسته 

از خواهر هم بیشتر کمکش میکنند 

از اینجا بود اینقدر بهش خوش نمی‌گذشت که اونجا خوش میگذره 

یک عید میان اینجا مادرشوهرم جیگرش خون میکنه

من با سر میرفتم چون واقعا هستم از آوارگی اقوام خودم و شوهرم هم بود و نبودشون یکی داریم الان شهر غری ...

حالا من اینجا معلم هستم و کلی عزت و احترام دارم کلا تو محله.  خدا خودش کمک کنه.  انشاالله خیر باشه برامون تا حداقل از ده سال مستاجری راحت شیم

حالا من اینجا معلم هستم و کلی عزت و احترام دارم کلا تو محله. خدا خودش کمک کنه. انشاالله خیر باشه ب ...

همه چی اولش سخته 

یک ماه برو عادت میکنی 

من که از خدامه کوچ‌ کنم هر چ به شوهرم میگم قبول نمیکنه 

من دقیق شرایط رو نمی دونم که نظر بدم 

ولی کلا شهری رو انتخاب می کنم که پیشرفت توش باشه 

حتی اگه خودتون هم درامدتون تو هر شهری ثابته به فکر این باشید روزی بچه دار شدین تو کدوم شهر آینده بهتری داره

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

همه چی اولش سخته یک ماه برو عادت میکنی من که از خدامه کوچ‌ کنم هر چ به شوهرم میگم قبول نمیکنه

اگر مستاجر نیستی و خونه زندگی و کارتون رو به روال عادی هست سجده ی شکر کن ـخیلی سخته بیخونه بودن

من دقیق شرایط رو نمی دونم که نظر بدم ولی کلا شهری رو انتخاب می کنم که پیشرفت توش باشه حتی اگه خودتون ...

من خودم از یکی از روستاهای دور هستم ـولی بهترین مدارس سمپاد و دانشگاه های برتر پذیرش شدم و درس خوندم.  پیشرفت انسان به اراده و هدف و استعداد اش هست ـ بچه های الان بهترین شرایط رو دارن ولی متاسفانه بیشتر روبه افول ان تا صعود