2777
2789

سلام خانوما. باتوجه به اینکه همسرتون آدم منطقی ایه و خانواده همسر هم جوونن و هم کم جمعیت. به نظرتون ارزش داره ادم یکم خودشو بد کنه ولی نره تو یه ساختمون باهاشون بشینه؟

فکر که میکنم یه خوبی هایی داره و یه بدیهایی. چیکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف تاپیکای نی نی سایت رو خانومایی تشکیل میدن که با مادر شوهرشون تو یه  اپارتمان زندگی میکنن😁😁 یعنی فقط دارن حرص میخورن

تا حالا متوجه نشدی؟

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠

من بعد یکسال که ازدواج کردیم یه مشلاتی واسمون پیش اومد سه ماه رفتم با اونا زندگی کردم واقعا سخت بود هیچ وقت یادم نمیره اون سه ماه قد سه سال طول کشید

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

بستگی به خودت و عادت هات داره و اخلاقای اونا

مثلا من با مادرم هم نمی تونم یه جا زندگی کنم 

چون تحمل ندارم دیگران تو کارام نظر بدن و هی خود خوری می کنم

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
نصف تاپیکای نی نی سایت رو خانومایی تشکیل میدن که با مادر شوهرشون تو یه  اپارتمان😁😁 یعنی فقط د ...

پروفایلت خیلی قشنگه خیـــــــــــــــلی

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

مثلا شما یه روز با شوهرت بحثت بشه

خب صداتون میره دیگه

مگه میشه زنو شوهر بحث نکن

هر کی بیاد خونه ت اونا هم در جریانن

حالا باقی بماند...

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒