2777
2789

🦋سوره نوح:خوش شانسی

🦋سوره انعام:دفع بلا،رفع بیماری

🦋سوره اعراف:مقابله با دشمن

🦋سوره انفال:ارتقا مقام و پیشرفت شغلی

🦋سوره حجر:خرید و فروش

🦋سوره مریم:خیر و برکت در خانه،دور شدن حوادث ناگوار در خانه،به دست آوردن ثرورت در خانه

🦋سوره طه:شنیدن پاسخ مثبت در خواستگاری،ایجاد صلح و آشتی،خواستگار یافتن،آسان شدن در ازدواج

🦋سوره انبیا:دیدن عجایب درخواست،رفع بی خوابی

🦋سوره مومنون:عاقبت به خیر شدن

🦋سوره شعرا:دستیابی به گنج

🦋سوره نمل:در امان ماندن از مار

🦋سوره قصص:رفع شکم درد و کبد و تهال

🦋سوره عنکبوت:خوب خوابیدن،نرمی قلب

🦋سوره فصلت:سعادت در زندگی دنیوی

🦋سوره شوری:رفع خطرات سفر

🦋سوره دخان:محبوبیت نزد مردم

🦋سوره جاثیه:نگهدار کودک

🦋سوره احقاف:جسمی قوی یافتن

🦋سوره تحریم:رفع بی پولی

🦋سوره فتح:به دست آوردن مال و ثرورت

انشالله که به دردتون بخوره🌱💫🌸

ممنون عزیزم ♥️

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15909047&slug=نذر-ختم-قرآن-به-نیت-شهید-پلارک&postId=377835432

dokhtarefarvardiniسابق.سلامتی و  ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستین لطفا💙 به اعتقادات هم احترام بزاریم💚اَمن باشیم برای هم💜