2777
2789

تاحالا برا زندگیتون دعا گرفتن یا گرفتید؟

باطل کردید زندگیتون درست شده یا دعایی گرفتید که زندگیتون از طلاق و جدایی برگرده و همچی مثل سابق بشه؟

لطفا تجربه هاتونو در اختیارم بزارید چون برا زندگیم دعا گرفتن و دارم جدا میشم سر هیچ و پوچ دختلت مادر شوهر و فضولیش داره خراب میشه و عاشق همیم و اونو انقدر پر کردن خانوادش که الان یه هفتس خونه خودمونم

کلا هم ۷ ماهه ازدواج کردم💔

اگه کسی رو میشناسید که دعا باطل کنه یا بنویسه و مطمئنید تاثیر داره و دروغ نمیگه بهم معرفی کنید نیاز دارم واقعا ...

برام دعا کنید آروم بشم و حالم خوب بشه🥹

حتما حضوری برو پیش یه نفر مطمئن باش دعات کردنخونرو بگرد زیر تختت لای لحاف ها توی لوله بخاری لای پارچ ...

نامزدی هستم

کسی رو تو شهرمون نمیشناسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حضوری برو پیش یه نفر مطمئن باش دعات کردنخونرو بگرد زیر تختت لای لحاف ها توی لوله بخاری لای پارچ ...

تو خونمون چیزی نیست یه دعا نویس گفت برامون دعای جدایی نوشته یه دختره به قصد انتقام چون به شوهرم علاقه داشته

اینجورادمازیادن که نمیتونن خوشبختی کسی دیگرو ببینن حتما یکی رو پیداکن

کاش بتونم

دعا کن برام دارم داغون میشم یه هفتس🫠💔

منم تازه فهمیدم واسه شوهرم دعا نوشتن از چشمش بیفتم حتی گفت کی آورده برامون

باطلش کردی؟درست شد زندگیت؟

میشه بگی کی این کارو برات کرد و به منم معرفیش کنی؟برا منم دعای جدایی نوشتن