2777
2789
عنوان

از حرز امام جواد نتیجه دیدید🤔

428 بازدید | 42 پست

خسته شدم انقدر یه از خدا بیخبر میره برام دعا و طلسم میگیره رسما مثل این پیرزنای قدیم شدم هر سال باید برم کلی پول خرج کنم باطل سحر بگیرم دوباره روز از نو روزی از نو،انقدر قوی که از ما بهترونو تو خونه حس میکنم در و پنجره که قفله بی دلیل باز میشه،برق حموم خاموش میشه،تو لحافم دسته موی مشکی میبینم همیشه خدا مریضم دکتر و چکاپ میگه سالمی یهو شوهرم ازم زده میشه.

حرز بگیرم بندازم دیگه دعا و طلسم روم تاثیر نمیزاره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ضرر هم ک نداره حزر امام جواد هست امام رضا هست حصرت زهرا هست 

ولی مم معتقدم توکل باید کنی فقط

اعتقاد داشته باشی بهشون 

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

سوره ی بقره رو تند خانیش دو دانلود کن تو خونه پخش  بشه صداش تا ۴۵ روز  چند روز فاصله بعد ۴۵ روز دیگه   

هر اتفاق بدی افتاد ادامه بده  چون دارند نابود می شند      بخونی که بهتر 

کافی نیس 

نماز حضرت فاطمه ۱۰۰ تا قدر داره اونو بخون هرشب حتی میفهمی کار کی بوده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اینایی که می‌گم رو انجام بده جواب می‌گیری انشالله 

ببین آیت‌الکرسی رو روی کاغذ بنویس چندتایی و ۴ گوشه خونه آویزون کن کلا بیشتر بهتر

بعد حرز بنداز

بعد آب تمیز بردار آیت‌الکرسی چهارقل بنداز توش بعد یه مدت آب رو دور تا دور خونه بریز

وقتی می‌ری بیرون ۴ قل و آیت‌الکرسی بخون یکی برای خودت و خانواده یکی برای سلامتی امام زمان

و سعی کن قرآن بخونی نماز اول وقت بخونی و کمک بخوای

نذر هم کنی راحت شی هم احتمالا کمکه

امیدوارم نجات بیایی

دیگه چقدر توکل کنم اصلا خدا چرا این اختیارو میده که بندش با جادو جنبل زندگی بندشو نابود کنه من سر ای ...

نماز میخونی؟  فکر کنم خیلی تاثیز داره

منم نمیخوندم گاهی میخونم

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻