ye_ashegha_p مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 166 عنوان بچها کسیو میشناسین سرکتاب بازکنه 39 بازدید | 2 پست کارشم درست باشه از کارش مطمئن باشین میشه معرفی کنین؟؟ من حاجیه خانم رو میشناختم اونم بعد اختلافش با بلاگر خانمه دیگ جواب نمیده زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱 1404/01/17 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل_فرفری عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1249 حاجیه خانم راست بود حالا؟چون هرچیزی رو که بلاگرا معرفی کردن ( چه دعانویس چه آنلاین شاپ و....) همشون افتضاح بودن۱۰میلیون محصولات پوستی سفارش دادم ، همشون فیک بودنراستی دعا نویس واقعی ، جار نمیزنه بگه من بلدم زیاد هم نمیتونن انجامبدن ... پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا #تُ...🤍🪽
ye_ashegha_p مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 166 حاجیه خانم راست بود حالا؟چون هرچیزی رو که بلاگرا معرفی کردن ( چه دعانویس چه آنلاین شاپ و....) همشون ... ن این هرچی بهم گفت درست بود چیزایی ام ک گفت اتفاق میفتن تا الان ۲ تاش اتفاق افتاده واس همین میدونم کارش درسته ولی جواب نمیده اصلا زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱