2777
2789
عنوان

بچه ها رفتم دکتر گفت غدد لنفاوی یکم ورم داره باید نمونه برداری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه عزیزم..میفهممت خودمم تو همین شرایطم. ولی من بچمو هر دکتری بردم گفتم بابا بفرستید نمونه برداری ی ...

سرش سلامت انشاله آدم خودش چیزیش بشه ولی بچه هامون خار تو پاشنه شون نره 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

سلام عزیزم خوبی؟ نمونه برداری انجام دادی؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عزیزم خوبی؟ نمونه برداری انجام دادی؟

سلام عزیزم شما خوبی نه با دارو رقع شد و نیاز نبود خدا رو شکر 

ممنونم از محبتت🥰

سلام عزیزم شما خوبی نه با دارو رقع شد و نیاز نبود خدا رو شکر ممنونم از محبتت🥰

خوبم به خوبیت عزیزم 

الحمدلله خوشحال شدم مامان سید 

الهی همیشه سلامت و شاد باشی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

سلام جانم خوبین 

بهتون درخواست دوستی هم دادم‌درمورد چله دعای توسل گفتم شاید نبینین اینجا هم پیام بزارم 

من نخونده بودم کلا یادم رفته بود تا روزای آخر ک نوبت خودم شده بود ک فهمیدم 

امروز ک روز دوم بود برای حاجت روایی شما و سایه خانم خوندم براتون انشالله حاجت روا بشین

حلالم کنین 

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
سلام جانم خوبین بهتون درخواست دوستی هم دادم‌درمورد چله دعای توسل گفتم شاید نبینین اینجا هم پیام بزار ...

حلللِ خوشت باشه 

عزیزم 

ممنونم