2777
2789
عنوان

خواب عجیب تو بارداری

117 بازدید | 8 پست

این خوابای عجیب غریب چیه ادم میبینه😁

دیشب خواب دیدم میخواستم طلاق بگیرم خواستگار برام اومده بود داشتیم عقد میکردیم

شوهرمم بود خیلیم خوشحال بود😐😐

چند شبه تا صبح نمیتونم بخوابم

شماهم اینجوری شدید اوایل بارداری؟

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق منم همین خوابو دیدم..شوهرم منو تو خواب برد خونه ی شوهر جدیدم..اه اه خواب مزخرفی بود ..بااینکه از شوهرم راضی نیستم ولی بیدارشدم دیدم خواب بود حقیقتش ی نفس عمیق کشیدم..۵ماهمه ..تو چن ماهته اسی 

واقعا؟یعنی ربط داره؟

اره ما اعتقاد دارین  اگه خواب ببینی کسی که متاهله مرد میخواد عروسی کنه بچه پسره اگه زن میخواد عروسی کنه بچه دختره 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

خب حالا خواب منم بگید چیه از صبح تو فکرشم خواب دیدم شوهر سابقم ک طلاق گرفتم خواهرش با ی زنه دیگه اومدن خواستگاریم خواهرش گف برادرش یعنی شوهر سابقم عکسامو دیده از من خوشش اومده میخواد باهات ازدواج کنه شوهر فعلیمم بود تو خواستگاری اونا باهم نشسته بودیم . بگید تعبیرش چیه باردار نیستم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
دقیق منم همین خوابو دیدم..شوهرم منو تو خواب برد خونه ی شوهر جدیدم..اه اه خواب مزخرفی بود ..بااینکه ا ...

من تازه ۷ هفتمه

دقیقا منم تا صبح تو خواب گریه کردم 

میگفتم من میخوام برگردم سر زندگیم نمیذاشتن

طرفم ادمی بود ازش متنفرم🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ما اعتقاد دارین اگه خواب ببینی کسی که متاهله مرد میخواد عروسی کنه بچه پسره اگه زن میخواد عروسی ...

چه جالب

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب حالا خواب منم بگید چیه از صبح تو فکرشم خواب دیدم شوهر سابقم ک طلاق گرفتم خواهرش با ی زنه دیگه اوم ...

خیره انشاالله

من خیلی از تعبیر سردرنمیارم

ولی بیشتر خوابا بخاطر فکروخیال هستن تعبیر ندارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40