2777
2789
عنوان

هدف جدیدتون برای سال جدید چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 31 پست
وای عاشق اینجور برنامه هام ولی متاسفانه آنچنان سوادی دررابطه مالی هنوز نتونستم کسب کنم

منم اینقدر ضرر دادم که الان تونستم فکرمو جمع و جور کنم😁البته این برنامه ها میطلبه که یه تایمی تو سختی و فشار زیادی باشی که من قبلن اصلا نمیتونستم تحمل کنم 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بدنم برسم بیشتر سفر برم بیشتر به خودم اهمیت بدم یه هدف کوچیک مالی هم دارم

خیلی عالیه مخصوصا اینکه قراره به خودت بیشتر برسی🤍

منم رو ورزشم دارم بیشتر تمرکز میکنم حتی تو عید هم هرروز ورزش میکردم

ولی درباره اهداف مالی کمی ناامیدم🥲

منم اینقدر ضرر دادم که الان تونستم فکرمو جمع و جور کنم😁البته این برنامه ها میطلبه که یه تایمی تو سخ ...

وای دقیقا من میترسم شکست بخورم شما این ریسکو به جون خریدی الان حق داری که به بهترینا برسی🤍

خیلی عالیه مخصوصا اینکه قراره به خودت بیشتر برسی🤍منم رو ورزشم دارم بیشتر تمرکز میکنم حتی تو عید هم ...

من چون پارسال به هدف مالیم رسیدم بخاطر همین بلدم باید چیکار کنم

امیدوارم به هر چیزی که میخوای برسی

وای دقیقا من میترسم شکست بخورم شما این ریسکو به جون خریدی الان حق داری که به بهترینا برسی🤍

قربونت برم عزیزم ان شالله واقعا بشه وگرنه کل دارو ندارمو دارم میزارم این وسط😁

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس