2777
2789
عنوان

بالخره ماهم داریم خونه میخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 43 پست

چقدر خوب عالیه که با این مبلغ میتونید خونه بخرید تهران خراب شده این پول برای خرید خونه خیلی کمه واقعا بیچاره شدیم تو تهران انشالله هرکدومشو خریدی ارامش داشته باشی توش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم ۱۰۰درصد ویلایی...از لحاظ حفاظ و اینا ک خدایی نکرده دزد نیاد اوکی میکررم...ویلایی باخیال راحت بچهات بازی میکنن صدای پا پایین نمیره ..راحت میتونی همه چیزتو بریزی حیاط بشوری ...من عاشق ویلایم

مبارک باش عزیزم انشالله بسلامتی 😍ویلایی عشقه😃توحیاطش تابستون اب وجارو کنی چایی دم کنی باهندونه بچه ها بازی میکنن یه باغچه داشته باشی برا خودت سبزی بکاری😁من عاشق ویلایی ام دعا کن یروزی که خیلی پیر نشده باشم بهش برسم