2777
2789
عنوان

بالخره ماهم داریم خونه میخریم

766 بازدید | 43 پست

إن شالله ب حق بزرگی خدا همه صاحب خونه بشن،،با پولمون میتونیم یه واحد ۱۱۵ متری فول امکانات تو بالاشهر بخریم با ۸ خانواز مثلا تراکم اپارتمان هس،،،یا یه ویلایی پیدا کردیم منطقه متوسط شهر ۲۲۰ متری با امکانات ساده....نظرتون کدومه،،،،کسایی ک اپارتمان نشین هستن از مشکلاتشون بگن و اگه مشکلی هم ندارن و پیش نیومده بگن لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط ویلایی که واسه خودم باشه ترجیح میدم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

عزیزم اولویت خودت چیه ؟

یکی جای بهتر میپسنده یکی خونه ی ویلایی فقط مدنظرشه حالا جای پایین تر...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
من فقط ویلایی که واسه خودم باشه ترجیح میدم

الان من هم نظرم بیشتر رو همین ویلایی هس،،دوتا حیاط داره یه حیاط پر گل جلو ویه حیاط خلوت پشت خونه،دو تا اتاق ۱۸ متری و حال پذیراییش۴ تا ۱۲ متری میخوره،ولی منطقه متوسط هس،،،چن ساله ساخت و ساز انجام نشده همون خونه قدیمیا هس،،یا این اپارتمانه ک نوساز هس و فک کنم ۸ خانوارن و ۱۱۵ متریه و طبقه ۲

عزیزم اولویت خودت چیه ؟یکی جای بهتر میپسنده یکی خونه ی ویلایی فقط مدنظرشه حالا جای پایین تر...

ویلایی،اخه قبلا تو اپارتمان دیدم یه چیز ساده کوبیدن همسایه اومده شکایت،،،یا خونه خاهرم یبار دزد وارد اپارتمان شده بوده هیچکی شک نکرده دزده فک میکردن مهمان یکی از واحداس

الان من هم نظرم بیشتر رو همین ویلایی هس،،دوتا حیاط داره یه حیاط پر گل جلو ویه حیاط خلوت پشت خونه،دو ...

ما یه خونه اپارتمانی داریم هر روز دعواست..هر روز یه داستان..دلم میخاست یه خونه ویلایی داشتم داخلش درخت وگل مورد علاقمو میکاشتم..فرش میشستم.لباس افتاب میکردم..جوجه میپختم..کلی ویلایی مزایا داره..قطعا بهتره

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی