2777
2789

همیشه جلوی دیگران و توی خونه صدام میکنه رییس،یا ازم نظر میخواد همش میگم هر چی خودت فکر میکنی قشنگه،یا هر کاری خودت میبینی درسته، من ادمیم که همیشه مادرم اعتماد به نفسمون رو گرفته و میگفت از فلانی سلام کنید هر چقدر اونا از ما از نظر فرهنگی و مالی و غیره پایین بودند اونا رو خیلی بزرگ جلوه میداد و میگفت شما خودتون رو کی میدونید شما دختر فلانی هستین در صورتی مردم از بیرون ما رو خیلی با سواد و با فرهنگ میبینن یه خانواده پر جمعیت هستیم که همه شاغلیم و وضع مالیمون هم به نسبت بالاست اما مادرم به شدت اعتماد ب نفسش کم هست مثلا سی سال قبل مکه ثبت نام کردند بابام رفت و مامانم نرفت

خجالت میکشم بهم بگن حاج خانوم،یا شدید پادرد بود خجالت می‌کشید رو صندلی بشینه یا هنوز جایی میخواهیم بریم میگه من جلوی ماشین نمیشینم ،و من متاسفم برای خودم از دو تا جاریم از نظر چهره و شغل و اداب معاشرت به نظر دیگران خیلی بالاترم اما همیشه خودم رو از اونا کمتر میبینم راه درمانش چیست هم وطنای عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.