2777
2789
دوماهشه

حلقه

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرمن هم تا فیلم ختنه و نمونه کار یه دکتری رو خودت با چشم ندیدی نباید بری بچه تو ختنه کنی!

مگه چیه آخه! خیلی ساده س ! همین الان تو اینترنت تو اینساگرام بنویس : فیلم ختنه

اول فیلم های ختنه دکترهای مختلف و نظرات پدرمادرای بچه ها رو ببین

بعد بدون پشیمانی برو آقاکوچولوت رو ختنه کن!

راس میگن! اگه دیدی نمیذارن بالاسر بچه ت وایسی و نظارت کنی بر کار پزشک و اون کمک پرستاره! معلومه یه کاسه ای زیر کارشون هس معلومه یه جای کارشون می لنگه دیگه مشخصه! داره علنا مخفی کاری می کنه خوب!!

فقط اگه گذاشتن بالا سربچه معصومت باشی و حاضر و ناضر باشی برو ختنه کن والا قید اون دکتره رو بزن! بچه تو ندی دست یه کمک پرستار ببره واسه خودش هرجوری خواس با بچه رفتار کنه!!

چون خودم خیلی استرس داشتم قبل از ختنه

اینجا تجربه خودم

برا مامانا مختصر می نویسم شاید کمک کنه:

من پسر هفت ساله داشتم بخاطر یه سری مسایل قبلنا نتونستم بموقع تو نوزادیش ختنه ش کنم

وقتی فیلمهای دکتربلندیرو اینترنت واینستاگرام دیدم بدون بیهوشی ختنه میکنن

اولش مگه میشه بچه جوون رو بخوای ختنه کنی دردش نگیره گریه نکنه!

اما خدا شاهد هست که وقتی رفتیم پیش دکتربلندی از همه مهمتر اونقدر رامین منو تحویل گرفت از خود ما بهتر! بچه همون دقایق اول آرام شد اضطراب ما هم گرفته شد

بعد موقع ختنه بچه م همش داشت تلویزیون نگاه میکرد و موبایل بازی میکرد من خودم مونده بودم! باورم نمیشد اینقدر ساده و بی استرس بگذره! ما خودمونو قبلش نابود کرده بودیم خداشاهده! اما ختنه پیش دکتربلندی همونطور عین فیلمهاشون بود حتی حتی یک قطره خون نیومد! حتی یک ثانیه بچه گریه نکرد

همش می گفتم کاش زودتر از اینا پیش دکتر بلندی اومده بودم و بچه م زودتر ختنه کرده بودم.

البته آقای دکتربلندی میگفت بعضی از بچه ها از ترس ممکنه گریه کنن اما قبل ختنه چون انجام میدن کاملا خیال پدرا مادرا راحت میشه!

اجازه دادن ما بالا سرش وایسیم و یه پرده زیبا با شکل کارتون بچه ها هم از بالا انداختن فاصله شد بین ما و محل عمل.

اینور بچه و والدین قرار داشتن اونور هم جناب دکتربلندی کارشون انجام دادن

افتادن حلقه روز ۱۱ شروع شد کلا روز ۱۵ کامل افتاد البته ما طبق دستور جناب دکتر آبگرمدرمانی منظم کردیم هر روز هم عکس و فیلم می فرستادیم و ایشون با حوصله راهنمایی می کردند

چندین فیلم راهنمای خیلی باارزش هم دکتربلندی برامون فرستادن

خلاصه بگم ما با صد استرس رفتیم حتی یک استرس هم به ما وارد نشد! الهی شکر

خواستم مادرایی که استرس ختنه بچه دارند در جریان تجربه ما باشند

از صمیم قلب میگم دکتر بلندی بهترین دکتر ختنه تهران هستن شماره نوبتدهیشون۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹ هست مشاوره برا والدین هم دارن ایشون.

خدارو شکر ما رفتیم پیش

دکتربلندی بهترین دکتر ختنه

دکتربلندی اول با پماد بیحس کردن بعد با یک سرنگ انسولین ظریف بیحسی زدن،

کل ختنه ۵ دقیقه طول کشید بچه م صداش در نیومد! فقط داشت با پستونکش بازی میکرد

یواشکی از پشت پرده هی نیگاه میکردم

دکتربلندی با اعتمادبه نفس و آرامش عجیب ختنه میکردن عالی ی ی

حتی یه قطره خون نیومد! دستکش دکتربلندی اصلا خونی نشد!!

۹ روزه هم حلقه ش افتاد نه عفونت نه ورم

دکتر بلندی شماره مستقیم09195400699 بهمون دادن هر روز هم آنلاین رایگان معاینمون کردن

بیخودی ما رو از ختنه ترسونده بودن! عالی بود عالی ی ی

به نظرمن هم تا فیلم ختنه و نمونه کار یه دکتری رو خودت با چشم ندیدی نباید بری بچه تو ختنه کنی!مگه چیه ...

منم رفتم یه مطب گفت پدر و مادر نمیذادیم روسر بچه شک کردم باخودم گفتم مگ بچمو از سر راه اوردم .چجوری اعتماد کنم