2777
2789

دوروز وقتمو خالی کردم کارام مرتب انجام دادم که یکساعتی مال خودم باشم ولی دیگه فقط همون دوروز بود .

خدا انگاری از من بدش میاد.

خدا چته؟

بدبخت تر از من ندیدی اینجوری عذابم بدی؟

تا یذره میام شاد بشم و یذره احساس خوشبختی کنم یکی پیدا میشه گنننند میزنه به همون یک دقیقه احساس خوبم.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میخاستم خودمو از اعتیاد به گوشی و اینترنتم نجات بدم ولی نمیشه

وقتی نمیتونم برای یکساعت رو کسی حساب کنم انکار حقمه تا اخر عمرم همیشه در عذاب و ناله باشم!😒😒😒😒😒😒😒😒

😈😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبم در حالت غمگینی و عصبانیت معمولا حرف هایی میزنیم که اعتقاد قلبی ما نیست شما هم یقینا شرایط ...

موندم واقعا!

من افریده شدم برای عذاب بقیه یا بقیه برای عذاب من؟

قطعا بهتره من بمیرم یا گم گور شم  که اسیبی به بقیه نرسه.

😈😇
موندم واقعا! من افریده شدم برای عذاب بقیه یا بقیه برای عذاب من؟ قطعا بهتره من بمیرم یا گم گور شم&n ...

کسی برای عذاب دیگری آفریده نشده دوست من ، ما آدم ها هستیم که شرایط رو برای خودمون و دیگران سخت میکنیم ، من در جریان علت ناراحتی شما نیستم اما یقینا این دلخوری ها بی ارتباط با اطرافیان نیست درسته ؟؟