2777
2789
عنوان

می شه راهنماییم کنین؟

108 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

من و شوهرم خیلی خیلی رابطه خوبی با هم داشتیم و داریم

خیلی هم همو دوس داریم

ولی چند وقته هر حرفی به شوهرم میزنم میگه تو همش با من سر جنگ و دعوا داری

بخدا حتی اگه حتی آرومم باهاش حرف بزنم باز میگه دعوا داری چرا؟

یعنی جوری شده که اصلا نمی تونم باهاش حتی حرف معمولی بزنم  که مبادا فکر نکنه همش می خوام باهاش بحث کنم

مثلا دیروز 

من چون چند وقتیه میرم سر کار - شبا خیلی خسته ام- در حد یه شام درست کردن انرژی دارم و یکم پیش شوهرم نشستن- گاهی وقتا شبا رو کاناپا وقتی شوهرم داره فیلم میبینه- رو پاهاش خوابم می بره از خستگی ولی دیشب چون زودتر از سر کار برگشتم- به شوهرمم گفتم : 

(اگه می تونه زودتر بیاد خونه )

بخدا از ترس اینکه باز نگه چرا همش جنگ داری با یه لحن آروم و مظلومانه گفتم یهو گفت خب بیام چیکار؟؟؟؟ 

منم لحنم عوض شد و با حالت عصبی و ناراحت گفتم یعنی چی بیام چیکار؟ بیای که بیشتر کنار هم باشیم بخاطر این مدت که اینقدر کم کنار هم بودیم

می تونست بگه آها باشه یا اوکی باشه

اما گفت تو همیشه دنبال دعوایی- همیشه از جر و بحث خوشت میاد

خلاصه همین موضوع باعث شد که دیشب کلا باهم قهر باشیم

زوود اومد اما هر دومون سر و سنگین بودیم باهم

بخدا خیلی همو دوس داریم

خیلی مرد خوبیه اما این مشکل چند وقتیه پیش اومده که ذهنمو درگیر کرده

یه مشکل دیگه هم هست که احتمالا خیلیامون درگیرشیم - دلم میخواد راهنماییم کنین که اونو تو یه تاپیک دیگه میگم 

ممنونم عزیزای دلم

❤ من نی نی ندارم، نوار بالا 👆 تاریخ تولد خودمه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا با کار کردنتون و شرایط پیش اومده مشکل داره اینجوری بروز میده.اگه مشکل مالی ندارین بنظرم سر کار نرو, هم انرژی خودت از بین نمیره هم به زندگیت بهتر میرسی

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
اینجوری میکنه ک دیگه هئیییییچی ازش نخای

جالب اینجاست که خودش زودتر من ب حالت تند حرف میزنه - تا منم مثه خودش جوابشو میدم میگه ببین سر جنگ داری با من

میگه من میگم تو هیچی نگو

جالب اینجاست که خودش زودتر من ب حالت تند حرف میزنه - تا منم مثه خودش جوابشو میدم میگه ببین سر جنگ دا ...

دست پیش میگیره عزیزم ک حرف نزنی..میدونم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
جالب اینجاست که خودش زودتر من ب حالت تند حرف میزنه - تا منم مثه خودش جوابشو میدم میگه ببین سر جنگ دا ...

شاید احساس میکنه با سر کار رفتنت دیگه بهش نیاز مالی نداری ومستقل شدی ونمی تونه تامینت کنه ناراحته با بد خلقی وترش رویی خودشو نشون میده

اللهم عجل لولیک الفرج
احتمالا با کار کردنتون و شرایط پیش اومده مشکل داره اینجوری بروز میده.اگه مشکل مالی ندارین بنظرم سر ک ...

نه اصلا- خودشم خوشحال بود مشغول به کار شدم آخه تو خونه روزا حوصله م سر میرفت میگفت برو یه جا مشغول شو

آخه کار خودش از صبحه تا ساعت 6-7عصر  از اونجا بعضی وقتا میره سر کار دومش (شرکت شریکش )

واسه همین دلش نمی خواس تنها بمونم تو خونه

شاید احساس میکنه با سر کار رفتنت دیگه بهش نیاز مالی نداری ومستقل شدی ونمی تونه تامینت کنه ناراحته با ...

نمی دونم بخدا 

شاید

مثلا دیشب بهش گفتم عزیزم من باهات سر جنگ ندارم

چرا باید رابطه خوبمونو خراب کنم با دعواهای بی مورد

گفتم من فقط خواستم امشب یکم زودتر بیای همین

نه که مثه هر شب شامتو بخوری -قلیونتو بکشی و فیلم ببینی

براتم مهم نباشه من خوابم بره یا بیدارم

یهو عصبانی شده 

اخلاق اش منطقی نیست خب الان از اول اینطوری بوده?

نه اصلا- تازگیا خیلی حساس شده

حرف که میزنم حس میکنه دعوا دارم

یا همش می خوام ازش ایراد بگیرم

ولی بخدا اصن اینجوری نیست

فقط وقتی خیلی مظلومانه باهاش حرف بزنم اونم آرومه- معمولی حرف بزنم میگرده دنبال یه بحث جدید

همون دیگه اون فک میکنه بهش تکیه نمی کنی شکوهشو از دس میده از اون طرفم میخواد خودشو مثلا منطقی نشون بده که موافق کار کردن شماست مطمئنا هدفش از مشغول شدن این بود کلاس اموزشی بری نه کار که بی نیاز بشی ،اگه شوهرت قبل از کارتون باش مشکل نداشتی تنها دلیلش همینه از طرفی هم خسته ای وسر حال نیستی ،،، ،،،،،اون خودشو متضرر میبینه فک میکنه شما رو از دست میده

اللهم عجل لولیک الفرج
همون دیگه اون فک میکنه بهش تکیه نمی کنی شکوهشو از دس میده از اون طرفم میخواد خودشو مثلا منطقی نشون ب ...

آره دقیقا

چون تو حرفاش بهم گفت عزیزم مجبور نیستی بری سر کار 

خسته بشی 

برو کلاس زبان یا آواز