2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست
آره دیروز آز دادم شده 6 به نظرت قرصمو زیاد کنم

من دکترم فوق تخصص غدده .

گفته به محض بارداری قرص رو ۲ برابر کن.

بارداری قبلیم با این که ۲ برابر کردم تو ۱ ماه به ۱۰ رسید.

تو هم میخوای با یه دکتر دیگه هم مشورت کن.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترم فوق تخصص غدده . گفته به محض بارداری قرص رو ۲ برابر کن. بارداری قبلیم با این که ۲ برابر کر ...

آره باید همین کارو کنم

👑پسر👑 نازم ممنون که پیش منو بابایی هستی و هرروز بهمون کلی انرژی میدی دوستت داریم💗💗
بچه اولته؟شما برا تیروئید بعد زایمان هم ازمایش دادی؟

نه باردارییه پنجم .

بعداز ۳ تا سقط فهمیدم یه مقدار کم کاری دارم .از اون موقع قرص میخورم که تو بارداری ۲ برابر میکنم قرصمو.

البته من  anti tpo بالاست.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
چون بارداری سرخود زیادش نکن برو پیش یه دکتر دیگه اما میدونم اندازه tsh تو بارداری باید زیر ۳باشه.دکت ...

الان مهرشو دیدم تو دفترچه نوشته جراح عمومی 

خودمم به همین شک کردم 

👑پسر👑 نازم ممنون که پیش منو بابایی هستی و هرروز بهمون کلی انرژی میدی دوستت داریم💗💗
یعنی منم باید بعد زایمان قرصمو ادامه میدادم.الان 7 ماه دیگه نخوردم.

عزیزم  ۲ ماه بعد از زایمانت باید تیروئیدتو چک میکردی.

الانم میتونی ازمایش بدی ببینی وضعیتت چطوره.

البته خواهرم تو بارداری  فقط تیروییدش کم کار شد ولی بعد از زایمان ازمایشش نرمال شد.

منم اولش 3 بود دکتر بهم نصف قرص رو تجویز کرد..با مصرف قرص بازه رو سه بود که دکتر بهم گفت یک سوم قرص ...

به نظرت خوردن ترشی 2 ساعت قبل آزمایش ممکنه تاثیر گذاشته باشه و بالا نشون بده؟

مگه پیش دکتر زنان نمیری؟

چرا هم دکتر زنان میرم هم پیش متخصص غدد که الان فهمیدم متخصص غددم تومهرش نوشته جراح عمومی