2777
2789

طلسمات چشم زخم کلا هر سوالی در این زمینه دارید بفرمایید

کساییم که اعتقاد ندارن محترمانه بفرمایید بیرون لطفاً خواهش میکنم ازتون

تاپیک رو به حاشیه نکشید لطفا 

ده نفر رو هم بررسی دقیق میزنم(هرکس خودم بفهمم مشکلی داره)

دوستون دارم🎀☺️

خونه دارشدنم 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شوهرم اصرار داشت عقد کنیم بعدش سرد شد؟

درود سیسی

ببین عشقم همسرت سروگوشش میجنبه یکم 

با یک نفرم بصورت کمو بیش در ارتباطه

درکل یهو حس کرده آمادگی پذیرش مسئولیت زندگی رو نداره به اون صورت

گفتم خودم حس کنم کسی مشکلی داره بررسیش میکنم

عزیزم منم اگه شد بگو 

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

من شنیرم میگن دو نفر ک رابطه حرام دارن مثلا یکی شوهرش خیانت کنه اگ بخایی سردیو جدایی بندازی بین اون شوهرو نفر سوم خاک قبرستون استفاده بشه 

اینو چحوری باید استفاده کرد؟؟

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
خونه دارشدنم

طی این سال فک نکنم خونه دار بشین مگر اخرسال

مخصوصا بخاطر ضرر های مالی که خوردین کاراتون بیشتر گره میوفته اعصاب خودتونم این روزا خورده عصبی هستین