2777
2789
عنوان

ازدواج دوم برای کمبود پول 💸😭

196 بازدید | 10 پست

نظرتون در مورد ازدواج دوم که فقط بخاطر رسیدن به اهداف هست چی ؟

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

صحبتش هم حقیرانه هست برای آدم سالم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی از اولی بخاطر اینکه پول نداشت طلاق گرفتی حالا واس پول میخای زن دومی بشی ؟

من که مجرد هستم 😂

کلی گفتم بدونم نظرتون در مورد این کار چی هست چون تو یکی از اقوام دیدم

من که مجرد هستم 😂کلی گفتم بدونم نظرتون در مورد این کار چی هست چون تو یکی از اقوام دیدم

ی جور گریه کردی انگار خودت کردی. این کارو

چمدونم والا فقط خدا میدونه چی بوده ک ب این ازدواج رو اورده

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بهت بر نخوره ولی اونا که ج‌ن.ده پولی هستن و شغلشون اینه خیلیییی شرافتمند تر از کسیکه احساس یه مردو برای پول به بازی بگیره و زنش شه سنگسار براشون کمه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

چقد الکی شعار میدین. شوهر میکنه خرجشو بده خوب. کار بدی نیست. بستگی به شرایط زندگیش داره به نظرم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بهت بر نخوره ولی اونا که ج‌ن.ده پولی هستن و شغلشون اینه خیلیییی شرافتمند تر از کسیکه احساس یه مردو ب ...

دوستان میتونید تو تاپیک های قبلی هم ببینین من مجرد هستم ولی اقوام این کار رو انجام داده ولی بازم شما حق توهین ندارین چرا که جای اون نیستین پس قضاوت ممنوع 

ممنون

دوستان میتونید تو تاپیک های قبلی هم ببینین من مجرد هستم ولی اقوام این کار رو انجام داده ولی بازم شما ...

وقتی تاپیک میزنی پس نطر میخوای پس به طبع هم هر نظری میشنوی حرفمم توهین امیز نبود هیچ جاش ... وقتی علاقه نباشع مرده مگه عابر بانکه گناه اون مرد چیه لطفا منو ریپ نزن

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید