2777
2789

سلام طبق تاریخ پریودی الان هشت هفته هستم و یک هفته ای هست ک تقریبا همه علائم کم شده یا از بین رفته ،تهوع ،ضعف ،حساسیت ب بو 

استرس تشکیل قلب دارم و فردا میرم سونو ،ولی دقت ک میکنم حتی دیگه گرسنه نمیشم 

ممکنه اینا بخاطر تشکیل نشدن قلب باشه؟

ن فکر نکنم ربطی داشته باشه توکل به خدا کن سوره حجرات بخون 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

استرس نداشته باش. بعضیا اینجوری آن. ان شاالله فردا میری سونو و قلبش هم تشکیل شده

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ربطی ب تشکیل قلب نداره گلم

هر ادمی متفاوته

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ربطی ب قلب نداره منم اینطوری بودم شوهرم بدتر از من استرس گرفته بود میگفت حتما خارج رحمی علایم ندار ...

اخه اولش خیلی زیاد بود همه چی ،تهوع شدید 

حساسیت ب بو اما الان ن همه چی عادی عادی شده

نه عزیزم ربطی نداره علائم تو هر شخصی متفاوته، منم استرس داشتم ولی دیروز رفتم صدای قلبشو شنیدم😍 

ان شا الله حتما قلبش تشکیل شده نگران نباش

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

این بارداری از اول تا اخرش استرسه😓 نترس انشالله که چیزی نیست منم امروز غربالگریمو نشون دکتر دادم می ...

اصلا نگران نباش همون‌طور که سن ازدواج رفته بالا سن بارداری هم رفته بالا...هیچ مشکلی نیست

...

علایم یه هفته میاد یه هفته میرهاصلا دائمی نیس

تازه از دکترمم پرسیدم و گفت علائم اصلا ملاک نیس فقط سونو تعیین کننده اس ،اما خب استرس لعنتی ول نمیکنه ک همش میگم ی چیزی هس