2777
2789
عنوان

دیشب دوباره شوهرم کتکم زد

252 بازدید | 7 پست

دیروز خیلی همه چی رو مخم بود بیکاری خونه نشینی بخدا هیچکس خونم نمیاد با هیچکس رابطه ندارم گفتم حداقل وردار لپ تابم بیار سرم بند بشه دلم گرم باشه تو خونه تا ۱۲شب تنهام پیامک بازی و تهدید ک ایندفعه زخم کاری میزنمت چیکار و فلان اومد خونه منم شروع کردم دعوا چن تا زدم ب پاش پاشد کتکم زد با مشاور هم حرف زدم میگه جدا شو فایده نداره زندگی با این آدم هیز خیانتکار کتک بزن فحاش فایده ندارع نمی‌دونم چکار کنم😔

شما هم دیگه شورشو در آوردین. داستان چیه که هر چند دقیقه من همچین تاپیکی می‌بینم؟ شوهراتون از باغ وحش آزاد شدن؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

شما هروقت انجام زشت واشتباه انجام داد چون جزء نباید رفتارها هست تماس صدوده بگیرین صورتجلسه بشه و بعدشم برین پزشک قانونی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف شب بود نامه پزشک قانونی دارم

قبل پزشک قانونی رفتن تون صورتجلسه صدو ده شده؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کلانتری اومد بیمارستان روز جمعه بود پدر مادرم اومدن دنبالم ۱۱۰رنگ نزدن ولی دستم جر خورد و کتک کاری د ...

باید سه تا شاهد و استشهاد تهیه کنین اینجور مواقعه ها تماس صدوده صورتجلسه وبعدشم پزشک قانونی