2777
2789

سنو رفتین؟ من هشت هفته قراره برم دعا کنید برام مامانا 🥺❤️❤️♥️

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

..خدایا کرمتو شکر این یکی هم ایست قلبی کرد اخه چرا😭😭😭😭

منهشت هفته تهوع شروع شد فهمیدم قلب نی نی سالمهالبته ۷ هفته ام ک قلبش تپشش شروع شد فهمیدماما رفتم سنو ...

شتتت وااای خوشبحالت عزیزم حالتات چی بود فهمیدی دوتان؟برامنم دعا کن عزیزم ❤️❤️🙏🏻🥺😭😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شتتت وااای خوشبحالت عزیزم حالتات چی بود فهمیدی دوتان؟برامنم دعا کن عزیزم ❤️❤️🙏🏻🥺😭😍

ن قبل سونو نفهمیدم دوتان چون یه سقط داشتم 

وقتی ۶ هفته حالم خراب میشد فهمیدم قلب نی نی تشکیل شده

اما بعد فهمیدم علایم زیاد و زود بوده دوقلو بودن😍😍😍😍😍😍

ن قبل سونو نفهمیدم دوتان چون یه سقط داشتم وقتی ۶ هفته حالم خراب میشد فهمیدم قلب نی نی تشکیل شدهاما ب ...

خدا بهت ببخشه عزیزدکم واسه منم دعا کن خیلی ساله منتظرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن قبل سونو نفهمیدم دوتان چون یه سقط داشتم وقتی ۶ هفته حالم خراب میشد فهمیدم قلب نی نی تشکیل شدهاما ب ...

من به حساب خودم الان  اول ۵ هفته م

یه هفته س حالت تهوع دارم

ممکنه برا منم دونا باشن؟

من خیلی تهوع دارم الان دکتر سونو واژینال نوشته ولی دوست ندارم انجام بدم، نمیدونم کی برم که قلبش معلو ...

من عصرا تهوع دارم 😂🤔نمیدونم چرا متفاوتم همیشه سنو واژینال خونریزی میاره نرفتم منتظرم به خدا سپردم انشالله قلب نینیم تشکیل شده باشه 😍😍❤️🙏🏻😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40