خرگوش_سفید مدیر استارتر عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 1058 عنوان حق داشته اینجوری برخورد کنه یا نه 84 بازدید | 7 پست با دوست پسرم قهر کردم بخاطره اینکه پیاممو دیر سین زد بعدش فرداش اومد توی ویس عذرخواهی کرد خیلیم باهام خوب حرف زد بعدش من جواب ویسشو ندادم بعدش ۳بار پیام داد اخرم گفت میبینی و جواب نمیدی باشه عزبزم راحت باشیعنی چی این حرفش؟حق داشته ناراحت بشه؟۵روزه ازش خبری نیست تعداد رای : 3 نظرسنجی حق داشته که فاصله گرفته ازم یا نه نه حق نداشته بااینکه جواب نمیدادی بازم باید پیام میداد 1 33% بله حق داشته کاملا چون چهار بار بعد عذر خواهی سعی کرده باهات حرف بزنه 2 66% والا پارتنر من دوبارم به زور پیام میده ناز میکشه 0 0% 1404/01/17 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9718 😐🤣پس همشون بیشعورن خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9718 چرا که ناز زیاد نمیکشن فکرمیکردم فقط دوست پسر من اینطورخ خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
خرگوش_سفید مدیر استارتر عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 1058 که ناز زیاد نمیکشن فکرمیکردم فقط دوست پسر من اینطورخ ۴بار بعد عذر خواهیش پیام داده دیگهباید چیکار میکرد؟
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9718 ۴بار بعد عذر خواهیش پیام داده دیگهباید چیکار میکرد؟ والا به خودت بگو که جوابش ندادی🤣 خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
خرگوش_سفید مدیر استارتر عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 1058 والا به خودت بگو که جوابش ندادی🤣 دارم به تو میگم که میای میگی زیاد باید ناز بکشه
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9718 دارم به تو میگم که میای میگی زیاد باید ناز بکشه پسری که پنج روز ولت کرده رفته براش ناز کشیدن نکشیدم مهم نیست پیگیر چه چیزا هستی خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
خرگوش_سفید مدیر استارتر عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 1058 پسری که پنج روز ولت کرده رفته براش ناز کشیدن نکشیدم مهم نیست پیگیر چه چیزا هستی چون این زرنگهاستادمه تو دانشگاه فرداام باهاش کلاس دارمصد درصد به کلاسش دل خوش کرده