2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وظیفه اونا نمیدونم واقعا. خواهرم هم هس اخه.

اره قطعا همینطوره

منم به خانواده ام اینطوری گفتم نه خودم نه شوهرم راضی نبودیم اونا چیزی بخرن ولی مادرم گفت طبق رسم رسوم یه چیزایی میخرم

گفتم اگه یوقت اگه قراره بخرن بااونا هماهنگ باشی چیز اصافی نخری

من تازگی خریدم. ببین فقط وسایل های ضروری و بگیر. الان بچه من دو ماهشه. از تخت و کمد و عروسک فعلا استفاده نکرده. جاش یه گهواره تا تخت کنار مادر بگیر. یه ست تشک پتو اینا بگیر. تب سنج و دماسنج حتما حتما بگیر. حوله و شامپو بدن و سر بگیر. واسه من کریر هم خیلی به کار اومد ولی چون سنگین خیلیا استفاده نمیکنن. چند دستم لباس تو خونه و بیرون بگیر. همش با زیر بیست جمع میشه. به مرور هرچی دیدی لازمشه براش میگیری

سلام منم در همین حد میخوام هزینه کنم تا حالا که قیمت گرفتم حتی تخت و کمد هم میشه گرفت ، برنامه دیوار رو نصب کن بزن سیسمونی .میشه لطفا بعد خرید لیست وسایل و هزینه نهایی رو برام بفرستی . 

سلام منم در همین حد میخوام هزینه کنم تا حالا که قیمت گرفتم حتی تخت و کمد هم میشه گرفت ، برنامه دیوار ...

من فعلا قصد خرید ندارم.

فقط یکی از نزدیکام گفت نمیشه و اصلا و فلان

خواستم اینجا حدودی آمار در بیارم