2777
2789
عنوان

خانوما درمورد ابرو

117 بازدید | 21 پست

میشه لطفاً اگه چیزی میدونین درمورد شوره ابرو بگین،رفتم دکتر فایده نداره هنوز شوره خوب نشده و ابروهامم داره می‌ریزه با اینکه از سریتا استفاده می‌کنم

خواهش میکنم اگه چیزی میدونین راهنماییم کنید

شامپو ضد شوره لوکس رو از داروخانه بخر 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم،اگه بخرم بنظرت میره؟

اره برای مو استفاده کردم خیلی خوب بود به ابروهم بزن .بعد حموم به دور ابرو هم کرم بزن

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

برو متخصص پوست یادمه سال اول دانشگاه همینجور شدم یه قطره وپماد دست ساز داد یه قرصم داد که اونم از این کارخانه ایا نبود که اسمش یادم باش دکتر داروخانه شمرد داخل زیپ کیپ داد ولی باهمون یه نسخه خوب شد برا منکه ابروهام کلا خااالی شده بود امید نداشتم دربیان 

عزیزدلم خودتون استفاده کردین برای ابرو؟اگه استفاده کنم میره؟

کف ابروهات شوره میده دیگه؟

من سالها درگیر شوره گوش بودم 

هیچ پزشکی هم تشخیص نمیداد

تا اینکه یه متخصص گوش حلق بینی گفت قطره بتامازون بزنم بعد حمام چون گوشام به شوینده حساسیت دارن و خوب شدم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

برو متخصص پوست یادمه سال اول دانشگاه همینجور شدم یه قطره وپماد دست ساز داد یه قرصم داد که اونم از ای ...

رفتم متاسفانه یه پماد داد ریشه‌شون رو سست‌تر کرد،اسم پزشکتون رو یادتون نیست؟

خیلی ممنونم از نظرت عزیزم⁦❤️⁩

خواهش میکنم💗