2777
2789
عنوان

رد بخیه روی صورت دختر هجده ماهم یلحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست
اره ،پسر جاریم لب بالاش تا نزدیک گونش ،شیشه برید ،بخیه خوردولی با این ترمیم کننده دیگه جاش نموند ،به ...

دختر من بین دو ابروشه خورد به تخت چاک رفت عمیق بردن اتاق عمل بیهوش کردن بخیه کردن 

بله دکتر داده

چند وقت زد تا رفت؟یعنی اصلا مشخص نیست؟

سن پایین ترم میتونی با رضایت خودت اینکارو کنی کلی معمولا میگن بعد از بلوغ که پوست رشدشو کامل کرده با ...

نمیتونم اینو تو صورتش اصلا ببینم

دقیقا بین دو ابروش قشنگ تو چشمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من بین دو ابروشه خورد به تخت چاک رفت عمیق بردن اتاق عمل بیهوش کردن بخیه کردن بله دکتر دادهچند و ...

الهی عزیزمم 💔

والا چون خیلی دقیق یادم نیست ولی فکر کنم حداقل ۶ ماهی ادامه داد

نه اصلا معلوم نیست ،چون اینا بچن سلولا خیلی زود ترمیم میکنن ،نمیمونه جاش

من خودم ۲۷ تا بخیه خورده صورتم تازه ترمیم کننده ام نزدن برام 🤦‍♀️😂 با این حال خیلی کم جاش مونده کسی خیلی نزدیک باشه میبینه ،این درصورتیه که کلا هیچ درمانی نداشتم و ۵ سالم بود

نمیتونم اینو تو صورتش اصلا ببینمدقیقا بین دو ابروش قشنگ تو چشمه

الهی بگردم چرا اینجوری شده؟

حالا میخوای ببرش دکتر ببین چی میگه

ولی مطمئنم الان لیزرش نمیکنه شوهر من چندسال پیش اینجوری شد دکتر گفت اول ترمیم کننده و اینا بزن اگه بازم موند بیا لیزر

دیگه این بچهه مطمئنا اول کاری لیزر نمیکنه

الهی عزیزمم 💔والا چون خیلی دقیق یادم نیست ولی فکر کنم حداقل ۶ ماهی ادامه دادنه اصلا معلوم نیست ،چون ...

جدی؟من موندم چرا رد نخ بخیه حتی هست

از غصه دارم دق میکنم همش نگاش میکنم گریه میکنم

واس دختر منم از دو متری اصلا نشون نمیده بیشتر زمانی ک خوابه میرم جلوش نگاش میکنم گریه میکنم ولی خب نشون میده دیگه

جدی؟من موندم چرا رد نخ بخیه حتی هستاز غصه دارم دق میکنم همش نگاش میکنم گریه میکنمواس دختر منم از دو ...

وای خدا عزیزم

تو این دوره زمونه برای هر چیزی هزارتا راهکار هست ،چرا انقدر خودتو اذیت میکنی ،همین ترمیم کنندشو ادامه بده مطئنم نتیجه میگیری ،به دلت بد راه نده ،انرژی مثبت بده خوب خوب میشه

اگر خواستی چیز دیگه امتحان کنی یادت نره به دکترش بگی یه وقت فرمولاسیونش برای این سن آسیب زا نباشه

چند وقته میگذره ،جای نخش مونده؟

وای خدا عزیزمتو این دوره زمونه برای هر چیزی هزارتا راهکار هست ،چرا انقدر خودتو اذیت میکنی ،همین ترمی ...

ارهرجای نخش هست

شب سال تحویل اینجور شد زمان سال تحویل اتاق عمل بود بچم